Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 8-10 octombrie 2014

Prognoza meteo 8-10 octombrie 2014

In majoritatea regiunilor din tara temperaturile diurne vor inregistra o crestere in comparatie cu ziua de ieri. In Oltenia, dar si in jumatatea de vest a Munteniei se vor semnala innorari insotite de ploi slabe. In restul tarii vom avea parte de un cer variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in estul tarii dar si in zona Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea de sud a Banatului, Campia Romana, nordul Moldovei, pe litoral dar si in zona montana, la altitudini mari. Astfel, valorile maxime ale zilei se vor situa intre 13 si 23 de grade Celsius, temperaturile cele mai scazute urmand a se inregistra in dealurile Munteniei si in Oltenia. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vremea va fi in general frumoasa in regiunile de dincolo de Carpati. Doar in prima parte a zilei vor mai fi nori si ploi slabe in depresiunile Carpatilor Orientali. Temperatura este in crestere. Maximele sunt in general intre 19 si 22 de grade, mai mici doar in depresiunile transilvane pana la 16 grade.
 
Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud vor fi ploi slabe, in Oltenia si in jumatatea de vest a Munteniei. Vantul ramane activ in Campia Romana. Temperatura mai creste putin, in special in Baragan unde ajunge la 19-20 de grade. Dar in Oltenia este tot rece cu maxime de 14 grade la Slatina, 15 la Craiova.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, cerul este mai mult noros si razlet ploua slab cel mai probabil in prima parte a zilei. La amiaza vor fi 18 grade la Tulcea si 17 la Constanta. Vantul va avea intensificari pe litoral.

Vremea in Moldova
In Moldova sunt ploi slabe razlete numai in prima parte a zilei. Apoi cerul se degaja. Maximele mai castiga cateva grade fata de ieri, dar tot modeste sunt: 16-17 grade in partea de nord a regiunii, 18 la Iasi, Bacau si Galati si 19 la Focsani.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, vremea se va ameliora treptat. Cerul va fi mai mult noros in prima parte a zilei cand trecator va mai ploua slab, apoi se va degaja. Dimineata, in jur de 9 grade. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua anterioara, se va situa in jurul valorii de 17 grade.

Vremea la munte
Vremea se va ameliora in mare parte a zonei montane, iar valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ieri. La amiaza vor fi: 16 grade la Stana de Vale, 13 la Paltinis si Predeal, 11 la Sinaia cota 1500. 10 la Semenic si 8 pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor fi innorari si, pe parcursul zilei, local va mai ploua slab. In restul zonei montane cerul va fi variabil, temporar noros in prima parte a zilei in Carpatii Orinetali, unde izolat se vor semnala ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe creste. Pe vai si in depresiuni, noaptea si dimineata, pe spatii restranse se va semnala ceata.

Vremea joi in tara
Joi, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii reduse de ploaie pe parcursul zilei in Oltenia. Maximele vor continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 23...24 de grade in regiunile intracarpatice, unde va fi usor mai cald decat in mod normal la aceasta data. In zonele joase, mai ales spre dimineata, va fi ceata, cel mai probabil in sud, in est si in centru.

Vremea joi in Bucuresti
In Capitala, cerul va fi variabil, iar in orele diminetii vor fi conditii de ceata. 8...9 grade dimineata si conditii de ceata si o maxima, in continuare in crestere, de 19...20 de grade.

Vremea vineri in tara
Vineri vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in regiunile intracarpatice, unde se vor inregistra maxime termice de pana la 25 de grade. Cele mai mici maxime, 16-17 grade pe litoral. Dimineata va fi ceata, local in regiunile estice si centrale si izolat in rest.

Vremea vineri in Bucuresti
In Capitala, vremea va fi predominat frumoasa. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata, 8-9 grade si conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade.
8 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.