Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 7-9 octombrie 2014

Prognoza meteo 7-9 octombrie 2014

Marti, in sudul, estul si centrul tarii, unde temporar va ploua, vremea fi rece si in general inchisa. Cu totul izolat, in special in zona Subcarpatilor Getici si de Curbura se vor inregistra averse care vor cumula 15-20 litri pe metru patrat. In vestul si nord-vestul tarii norii vor fi prezenti pe intreaga durata a zilei insa, ploi se vor inregistra doar pe arii restranse. Valorile diurne ale zilei se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Vantul va sufla moderat insa, cu unele intensificari locale. Maximele zilei se vor incadra intre 9 grade Celsius in regiunea Moldovei si 19 grade Celsius in vestul teritoriului.

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Norii se aduna temporar in regiunile intracarpatice si va ploua, local in Trasilvania si pe arii mai restranse in rest. In lipsa soarelui temperatura va fi mai scazuta decat ieri: maxime de 12 grade la Brasov, 14 grade la Sibiu, 15 grade la Cluj Napoca, 18 grade la Oradea si 19 grade la Timisoara.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud ieri soare, astazi vreme inchisa si rece. Plafonul de nori va fi consistent, va ploua pe arii extinse, iar vantul va fi moderat, cu unele intensificari. In dealurile subcarpatice se vor cumula cantitati de apa insemnate. Temperaturile maxime vor fi de 14 grade la Craiova, 13 grade la Pitesti si Buzau si 16 grade la Giurgiu, sub valorile medii specifice acestei data cu 6...7 grade.

Vremea in Dobrogea
Vreme mohorata si rece pentru aceasta data si in Dobrogea. Ploua local si in aceasta parte a tarii, iar vantul sufla cu aproximativ 50 km/h. Astfel temperatura nu creste prea mult peste zi, vor fi maxime de 16 grade in Constata si 15 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Vremea se schimba la 180 de grade si in Moldova. Cerul va fi complet acoperit de nori, va ploua temporar, iar vantul va fi alert. Este cea mai rece regiune a tarii – doar 9 grade vor arat termometrele la Suceava si Piatra Neamt, 12 grade la Iasi si Bacau si 14 grade la Galati, cand in mod obisnuit ar trebuie sa fie 18....19 grade.

Vremea in Bucuresti
In Capitala va ploua temporar pe parcurusul zilei iar vantul va sufla in general moderat. In aceste conditii, 11 grade vor arata termometrele dimineata, iar la amiaza cel mult 13...14 grade. (sub media climatologica cu 7...8 grade).

Vremea la munte
La munte vremea va fi rece si in general inchisa, in Carpatii Meridionali si Orientali, unde innorarile vor fi persistente si va ploua pe arii extinse. Izolat se vor cumula cantitati de apa mai insemnate, de 15...20 l/mp. In restul zonei montane, cerul va fi partial noros, va ploua pe arii restranse, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice ale datei. Vantul va sufla moderat, cu intensificãri locale. 4 grade vor fi pe Vf Toaca, 9 grade la Predeal si Paltinis, 8 grade la Semenic si 11 grade la Stana de Vale. 

Vremea miercuri in tara
Miercuri,  norii persista in regiunile extracarpatice si va mai ploua slab, local in Oltenia si izolat in sudul Banatului, Muntenia si zona subcarpatica a Moldovei. Vantul va fi activ in sudul Banatului, nordul Moldovei, pe litoral si pe crestele montane. Maximele usor mai ridicate decat astazi vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, valorile cele mai scazute urmand a se inregistra in Oltenia si dealurile Munteniei si ale Moldovei.

Vremea miercuri in Bucuresti
In Capitala, in prima parte a zilei vor mai fi conditii de ploaie slaba. Maxima, mai ridicata decat astazi, va fi de 18...19 grade.

Vremea joi in tara
Joi va continua sa se incalzeasca usor. Astfel valorile maxime ale temperaturii vor fi cuprinse intre 16 grade la Constanta si 24 de grade la Oradea si Timisoara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul Olteniei, al Munteniei si in Dobrogea. Dimineata si dupa caderea serii in zonele joase, izolat va fi ceata.

Vremea joi in Bucuresti
Pentru bucurestenii va fi o zi frumoasa de tomana, cu soare mult si nori pasageri. Temperatura maxima, normala pentru aceasta perioada din an va fi de 20 de grade. 
7 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.