Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 2-3 octombrie 2014

Prognoza meteo 2-3 octombrie 2014

Vremea joi in tara
In cursul zilei de joi vremea va inregistra o racire in toate regiunile din tara, mai accentuata in jumatatea nord-estica. Astfel, maximele zilei se vor situa intre 10-12 grade in nordul Moldovei si 21-22 de grade in partea sudica a Olteniei si in sud-vestul Transilvaniei. In majoritatea timpului, cerul va fi mai mult noros. 

De asemenea, se vor inregistra si ploi pe arii mai extinse in regiunea de nord-vest, in centru dar si in regiunile montane unde se pot cumula izolat 15-20 de litri pe metru patrat, local in zonele de deal si pe area restranse in rest. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunile sudice. Minimele termice se vor situa intre 6 si 13 grade. 

Vremea joi in Capitala
Valorile termice vor scadea fata de zilele precedente, vemea devenind racoroasa. Cerul va fi mai mult noros si vor fi posibile ploi slabe, trecatoare. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 10...11 grade.

Vremea vineri in tara
Vremea va deveni racoroasa in toata tara; temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 0 grade. Innorarile vor fi persistente in nord-vest, in centru si in zona montana, unde local va ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral. Izolat se va semnala ceata.
2 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.