Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 1-2 octombrie 2014

Prognoza meteo 1-2 octombrie 2014

Vremea miercuri in tara
In prima zi a lunii octombrie temperaturile se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei perioade in majoritatea regiunilor din tara. Maximele zilei se vor situa intre 17 grade Celsius in nordul Moldovei si 25 de grade Celsius in Muntenia si zona continentala a Dobrogei. Pe de alta parte, minimele termice ale zilei se vor incadra intre 8 si 16 grade. 

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari in nordul si in nord-estul tarii, insa doar pe arii restranse va ploua slab. Noaptea, innorarile se vor accentua  treptat in majoritatea regiunilor, iar ploi vor cadea in: Maramures, nordul Crisanei, Carpatii Orientali, local in Transilvania si Moldova, izolat in Muntenia, dar posibil si in Banat si Dobrogea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in a doua parte a intervalului, pe litoral si pe crestele muntilor.

Vremea miercuri in Capitala
Vremea va fi usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 11...13 grade. Cerul va fi mai mult senin in prima parte a zilei, apoi se va innora treptat, iar spre dimineata vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea joi in tara
Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile estice si sud-estice, unde valorile termice diurne vor fi mai coborate decat mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime vor vor fi cuprinse intre 10 grade in nordul Moldovei si 22 de grade in sudul Banatului, precum si in vestul si sudul Olteniei. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 13 grade. Cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua in jumatatea de nord a tarii, in zonele de deal si de munte si pe arii restranse in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp in regiunile nordice si in zona montana. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud.
1 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.