Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 30 septembrie - 2 octombrie 2014

Prognoza meteo 30 septembrie - 2 octombrie 2014

In ultima zi a lunii septembrie vremea se va mentine frumoasa in timp ce temperaturile vor inregistra din nou o crestere usoara. Cerul va fi preponderent senin iar vantul va bate de la slab la moderat. Astfel, valorile maxime ale zilei se vor situa intre 19 grade Celsius in depresiunile intramontane si 25-26 de grade Celsius in regiunea Olteniei si a Munteniei. In cursul diminetii, in zonele joase de relief se va semnala ceata. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures 
Vreme predominant insorita in regiunile intracrapatice. Vor fi cativa nori in nord-vest, dar nici urma de ploi. Temperaturile maxime cresc usor, astfel ca trec de 20 grade chiar si in depresiunile transilvane si ajung la 23 de garde la Alba Iulia si Sibiu.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud vreme insorita toata ziua. Amiaza va asemena uneia de vara in toata regiunea, cu 24....25 de garde, izolat chiar si  26 de garde.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, cer lipsit de nori pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime mai cresc, astfel ca vor fi 25 de grade la Tulcea si 22 pe litoral, la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova, vreme frumoasa in toata regiuniea, chiar daca in partea de nord vor fi si cativa nori cumulus de vreme buna. Si aici, cu exceptia extremitatii nordice, temperatura la amiaza atinge limita climatologica a unei zilei de vara, 25 de grade. In sudul regiunii va fi putin mai cald,  26 de garde la Focsani si Galati.   

Vremea in Bucuresti
Vreme frumoasa si in usoara incalzire si in Bucuresti. Dupa o dimineata racoroasa cu 7…9 grade , pana la amiaza adunam in jur de 25 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. 

Vremea la munte
La munte vremea se va mentine frumoasa si continua sa se incalzeasca usor. La amiaza vor fi: 20 de grade la Stana de Vale, 18 la Sinaia, Predeal si Paltinis, 15 la Semenic si 13 sus pe Ceahlau.  Norii apar spre seara si noaptea in masivele nordice si nord-estice, insa doar izolat  va ploua slab. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
 
Vremea miercuri in tara
Maine cerul va fi variabil, mai mult senin in cea mai mare parte a tarii, iar in nord si nord-est innorarile vor fi temporare. Va ploua pe arii restranse in zona Carpatilor Orientali si in nordul Moldovei si doar izolat in restul zonelor unde norii sunt prezenti. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in Muntenia.

Vremea miercuri in Bucuresti
Vreme in general frumoasa si maine in Capitala. In conditii de cer mai mult senin, de la cele 10 grade din zori, pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la 24...25 de grade.

Vremea joi in tara
Joi vremea se raceste in toata tara. Temporar va ploua slab, in nord, nord-est, centru si la munte si pe arii mai restranse in rest. Vantul va sufla mai tare pe litoral. In aceste conditii, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10...12 in nordul Moldovei si  22 de grade in sud-vest.

Vremea joi in Bucuresti
Se raceste si in Bucuresti joi. Cerul va fi acoperit de nori toata ziua si spre seara va ploua. Ziua incepe cu 10...12 grade, iar pana la amiaza nu vor fi mai mult de 20 de grade.
30 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.