Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 29 septembrie - 1 octombrie 2014

Prognoza meteo 29 septembrie - 1 octombrie 2014

Saptamana incepe cu vreme frumoasa si temperaturi care se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Totusi, situatia se schimba incepand cu ziua de joi cand se va inregistra o racire iar ploile vor reincepe. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Luni, in Transilvania, ca de altfel in toata tara, saptamana debuteaza cu vreme frumoasa si in incalzire. Asa ca, dupa racoarea din orele diminetii, la amiaza, pe fondul cerului lipsit de nori, mercurul in termometre se avanta spre 18 grade in Miercurea Ciuc, 21 de grade in Sibiu si Targu Mures si chiar 22 de grade la Alba Iulia. Cativa nori de decor se arata prin nord-vestul tarii, insa totusi soarele tine si aici capul de afis al acesti zile, astfel ca temperaturile ajung la valori potrivite pentru data din calendar, respectiv 20 de grade in Cluj-Napoca si Satu Mare si 21 de grade in Oradea. Cer senin va fi in partea de vest a tarii pe parcursul zilei, vantul abia daca se simte, iar meteorologii anunta 20 de grade in Resita si Arad si 21 de grade in Timisoara dupa prele parnzului.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Se mai incalzeste putin si in Oltenia, unde cerul ramane lipsit de nori pe tot parcursul zilei, astfel ca termometrele strang 20 de grade in Tragu-Jiua si 21 de grade in Ramnicu Valcea si Craiova. O zi blanda si insorita de toamana va fi si in Muntenia, desi este cam racoare, acum, dimineata, dar sunt asteptate maixime termice de 20 de grade in Pitesti si Alexandria si 21 de grade in Giurgiu. Tot 21 de grade vor strange termometrele si in Buzau si Calarasi.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, acolo unde vantul se domoleste fata de zilele trecute, iar soarele nu este umbrit de niciun nor, se vor inregistra temperaturi ageabile pentru o zi de sfarsit de septembrie. 20 de grade in Tulcea si 19 grade, pe litoral, la Constanta.

Vremea in Moldova
Si in Moldova va fi soare, cativa nori ratacesc prin partea de nord a regiunii, dar nici vorba de ploaie. In aceste conditii temperatura va urca spre 20 de grade in Suceava si 21 de gr

Vremea in Capitala
In Bucuresti, meteorologii anunta vreme frumoasa, ceva mai calda si, in primul rand, insorita. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar vantul adie usor.

Vremea marti in tara
Vremea ramane frumoasa si continua sa se mai incalzeasca. Soarele nu va fi umbrit de nici un nor, iar vantul adie usor prin regiunile sudice si pe la munte, fara sa fie insa suparator. Dupa-amiaza aduce temperaturi de la 20 de grade in Dealurile de Vest si in depresiuni pana la 25...26 de grade, izolat, in regiunile extracarpatice.

Vremea marti in Capitala
In Bucuresti, vorbim despre aceeasi vreme frumoasa si din ce in ce mai calda. Norii ocolesc si in acesta zi cerul capitalei, vantul nu pune probleme, iar mercurul in termomometre se avanta spre aproximativ 25 de grade, ceea ce marcheaza de fapt pragul termic al unei zile de vara.

Vremea miercuri in tara
Miercuri, soarele cedeaza din cand in cand locul norilor, cel putin in partea de nord si est a tarii noastre, iar pe alocuri acestia aduc ploi, neinsemnate cantitativ, in special prin regiunile nordice si pe la munte. Vantul are unele rabufniri nervoase in partea de sud-est a teritoriului, iar maximele termice vor porni de la 17 grade in nordul Moldovei, unde se mai racoreste putin, pana la 25 de grade, izolat, in jumatatea de sud-vest a tarii

Vremea miercuri in Capitala
In Capitala, vremea ramane frumoasa, cu mult soare si cativa nori de decor. Vantul se simte putin, iar amiaza vine cu 24...25 de grade, temperaturi generoase pentru data din calendar.
29 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.