Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-28 septembrie 2014

Prognoza meteo 26-28 septembrie 2014

Vineri vremea inregistreaza o racire in majoritatea regiunilor din tara. Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 13 si 21 de grade Celsius, valori sub mediile climatologice specifice acestei date. Norii isi vor face simtita prezenta in decursul intregii zile. Precipitatii se vor inregistra in special in regiunea de munte si local in restul tarii. La altitudini de peste 1800 m, se vor inregistra precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Intensificari ale vantului se vor inregistra in Banat, Crisana si Oltenia. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile din vestul arcului carpatic cerul va fi temporar noros si local va ploua slab. La peste 1900 m altitudine, vor fi conditii de lapovitã si ninsoare, iar vantul va sufla mai tare in Banat si Crisana. Maximele de azi vor fi modeste: 18 grade la Timisoara, Arad si Oradea, 15 la Cluj Napoca, 16 la Baia Mare, Sibiu si Brasov si 14 la Miercurea Ciuc. 

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud nori cat cuprinde si ploi, in special in partea de sud a Olteniei si a Munteniei. Vantul se intensifica si va sufla cel mai tare in Oltenia. Maximele scad fata de ieri si vor fi cuprinse intre 16 grade in Lunca Dunarii si 21 de grade in vestul Olteniei. 

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea o buna parte din zi va fi frumoasa. Norii apar in partea a doua a zilei si local incepe sa ploua. Temperaturile maxime sunt comparabile cu cele de ieri : 20 de grade la Tulcea si 18 la Constanta. 

Vremea in Moldova
Si in Moldova cerul este acoperit de nori, dar ploile apar pe arii restrinse, tot asa, dupa orele pranzului. La amiaza vor fi in jur de 18...19 grade, dar in nordul regiunii vor fi mai mult mai mici: 14 grade la Suceava. 

Vremea in Capitala
In Bucuresti avem parte o zi de vineri mohorata, cu ploi din cand in cand si vant cel mult moderat. De la cele 9...10 grade din zori chiar 6 in zona preoraseneasca, pana la amiaza nu adunam mai mult de 17...18 grade, cu 4...5 grade sub valorile normale pentru aceasta data.

Vremea la munte
La munte vremea se raceste usor. Vineri, la amiaza, vor fi 13 grade la Stana de Vale, 12 la Predeal, 10 la Paltinis, 9 la Sinaia, 8 la Semenic si 6 sus pe Ceahlau. Mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii va ploua si pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. La peste 1800 m, vor fi conditii pentru lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe creste.  

Vremea sambata in tara
Sambata se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi temporar noros doar in regiunile sudice si estice. Trecator si pe arii restranse va ploua slab in Dobrogea si Muntenia, iar vantul va sufla mai tare in regiunile estice, sud-estice si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade la Miercurea Ciuc si 21 de grade in sud, la Giurgiu. 

Vremea sambata in Capitala
Si in Bucuresti se incalzeste usor sambata, cand la amiaza vor fi 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dimineata, iar vantul va avea usoare intensificari pe parcursul zilei urmand sa scada in intensitate spre seara. 

Vremea sambata la munte
Sambata, ploile se restring si mai apar ziua in Carpatii Meridionali, iar noaptea in Orientali. Vantul va continua sa sufle cu putere pe creste. Temperatura aerului va creste usor.

Vremea duminica in tara
Duminica, vremea va fi predominant frumoasa. Norii vor fi prezenti in regiunile estice si sud-estice, unde si vantul va fi mai puternic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade in depresiunile transilvane si 22-23 de grade in sud. 

Vremea duminica in Capitala
Ultima zi a saptamanii vine cu vreme frumoasa si in Bucuresti. De la cele 10 grade din zori, pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la 21...22 de grade

Vremea duminica la munte
Duminica, vremea devine frumoasa in toata zona montana, iar vantul va sulfa mai tare doar pe culmi.
26 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.