Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Minus 6 grade Celsius la Miercurea Ciuc - cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Minus 6 grade Celsius la Miercurea Ciuc - cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

In cursul diminetii de joi, 25 septembrie s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna. La Miercurea Ciuc, mercurul din termometre a atins minus 6 grade Celsius. 

Meteorologii spun ca la miezul noptii de miercuri spre joi temperatura a coborat la limita inghetului si de atunci a scazut continuu, la Statia Meteo Miercurea Ciuc fiind masurata, in jurul orei 6.30, valoarea termica minima de minus 6 grade Celsius.

Vremea a fost deosebit de rece in cursul noptii in tot judetul Harghita, minimele consemnate de meteorologi fiind de minus 4 grade Celsius la Joseni, minus 2,4 grade Celsius la Toplita, iar la Statia Meteo de pe varful Bucin valoarea termica minima masurata joi dimineata a fost de zero grade Celsius.

In municipiul Odorheiu Secuiesc, termometrele au indicat singura minima pozitiva din judetul Harghita, de un grad Celsius.

Minima absoluta a lunii septembrie in Harghita, de minus 10 grade Celsius, a fost inregistrata in anul 1977 in Miercurea Ciuc, iar maxima absoluta, de 33,8 grade, a fost consemnata de meteorologii din aceeasi localitate in anul 1952.
25 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.