Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 25-27 septembrie 2014

Prognoza meteo 25-27 septembrie 2014

Maximele zilei continua sa creasca putin si in decursul zilei de astazi in majoritatea regiunilor din tara. Se vor semnala innorari in partea de vest si de nord-vest a tarii, insa ploile vor fi doar izolate si spre seara. In restul tarii cerul va fi variabil in timp ce ploile vor fi absente. Se vor inregistra unele intensificari ale vantului, insa acesta nu va trece de moderat. Astfel, maximele zilei se vor situa intre 15 si 22 de grade. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice ziua incepe cu soare dar in regiunile vestice si nord-vestice cerul se va innora si, izolat, spre seara va ploua. Dimineata este tot rece, dar amiaza vine cu maxime ceva mai mari decat ieri : 20 de grade la Timisoara si Deva, 18 la Oradea, Cluj, Sibiu si Brasov si 16 grade la Baia Mare.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Si in Oltenia norii se aduna pe parcursul zilei si spre seara apar si ploile. In Muntenia insa, vremea este frumoasa toata ziua. Temperaturile maximele mai cresc si vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 20 de grade, iar in Lunca Dunarii vor fi 21 de grade.

Vremea in Dobrogea
Vreme frumoasa si in incalzire in Dobrogea. La amiaza vor fi 19 grade la Tulcea si Constanta.

Vremea in Moldova
Dupa o dimineata rece, cu 2...3 grade in termometre, soarele prezent la datorie ridica mercurul pana la 15 grade in Suceava, 17 in Bacau si Iasi si 18 grade in Focsani si Galati.

Vremea in Capitala
Vreme, in general frumoasa si in Bucuresti. Dimineata este tot rece, 7...8 grade in centru si 4...5 grade la periferie, dar in prezenta soarelui, mercurul din termometre urca pana la 21 de grade la amiaza. 

Vremea la munte 
Se incalzeste usor si la munte, astfel ca la amiaza vor fi 15 grade la Predeal, 14 la Stana de Vale, 13 la Sinaia, 12 la Paltinis, 10 la Semenic si 8 sus pe Ceahlau. In Carpatii Occidentali si in vestul Meridionalilor norii se inmultesc treptat si spre seara si noaptea local va ploua.  Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea vineri in tara
Vineri, vremea se raceste usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si local va ploua, mai ales in sudul tarii si in zonele de deal si de munte. Ploile vor avea si caracter de aversa, trecator se vor semnala descarcari electrice si local, cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va sufla mai tare pe crestele montane si in sud-vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14...15 grade si 20 de grade.

Vremea vineri in Capitala
Se raceste usor si in Capitala vineri cand va si ploua, iar vant va sufla cel mult moderat. Dimineata vor fi 8...10 grade, iar la amiaza, in jur de 19 grade.

Vremea sambata in tara
Sambata vremea devine in general frumoasa si se incalzeste. Cu totul izolat va ploua slab  la munte si in estul tarii. Vantul va fi mai puternic in regiunile sud-estice si in zona montana, iar in rest nu va trece de moderat. Temperaturile maxime trec din nou de 20 de grade in sud si est dar nu foarte mult, 22 de grade la Giurgiu si Calarasi.

Vremea sambata in Capitala 
Weekendul incepe cu soare si temperaturi in crestere in Bucuresti, iar vantul va avea usoare intensificari pe parcursul zilei. Ziua incepe cu 8...10 grade, iar la pranz vor fi in jur de 22 de grade.
25 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.