Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 24-26 septembrie 2014

Prognoza meteo 24-26 septembrie 2014

Miercuri vremea se va prezenta in general frumoasa, insa temperaturile se vor situa sub mediile climatice specifice acestei date. Totusi, valorile termice sunt in crestere in comparatie cu ziua de ieri in regiunile de sud ale teritoriului. Asadar, maximele termice se vor situa intre 13 grade Celsius in nordul Moldovei si 21 de grade Celsius in Muntenia. Cerul va fi preponderent senin, iar vantul va inregistra unele intensificari in regiunile de est ale tarii dar si in zona montana. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice va fi o zi insorita, dar rece pentru acesta data. Maximele termice sunt cu aproximativ 5 grade mai scazute fata de mediile climatologice: 18 grade vor fi la Timisoara, 17 grade la Oradea, 15 grade la Cluj Napoca, 16 grade la Sibiu si 15 grade la Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Si sudul tarii se afla sub influenta aerului rece polar, dar pentru ca soarele are o prezenta generoasa, temperatura creste mai mult decat ieri. Vor fi maxime de 19...20 de grade, izolat 21 de grade in sudul Munteniei la Giurgiu. Si aceste valori sunt tot sub cele normale pentru aceasta data.

Vremea in Dobrogea
Vremea devine frumoasa, dar ramane rece si in Dobrogea. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va fi moderat, cu intensificari temporare mai ales in delta si pe litoral. Temperatura va avea valori maxime usor mai ridicate decat ieri: 19 grade la Constanta si 18 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Continua sa patrunda aer rece in Moldova, unde la amiaza termometrele vor arata cel mult 14 grade in nord la Suceava si 18...19 grade in sud la Galati si Focsani. Ca aspect va fi o zi frumoasa, dar cu vant intens, cu viteze la rafala in jur de 50 km/h.

Vremea in Bucuresti 
In Capitala, dimineata, temperatura va scadea pana spre 7...9 grade. Asadar va fi o dimineata racoroasa, dar ziua se anunta insorita si cu o temperatura mai ridicata decat ieri – o maxima de 20...21 de grade.

Vremea la munte
La munte, vremea va fi predominant frumoasa, dar mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Vor fi maxime termice comprabile cu cele de ieri: numai 5 grade la Cehlau Toaca, 9 grade la Predeal, Paltinis si Semenic si 12 grade la Stana de Vale. Soarele se va arata generos, norii se vor aduna trecator si numai izolat vor fi conditii de ploaie.

Vremea joi in tara
Vremea se mentine in general frumoasa si maine. Dimineata este racoroasa, cu temperaturi usor negative, spre minus 3 grade si bruma in depresiunile din estul Transilvaniei, dar dupa-amiaza este usor mai calda in cea mai mare parte a tarii. Vor fi maxime intre 16 grade in nordul Moldovei si 22 de grade in sudul Munteniei. In jumatatea de vest a tarii, spre seara izolat va ploua slab si sunt posibile descarcari electrice.

Vremea joi in Bucuresti
In capitala, inca o zi frumoasa de toamna, dar racoroasa dimineata, cand termometrele vor arata chiar si 4...5 grade in zona preoraseneasca. La amiaza in prezenta soarelui generos se va atinge o maxima termica de 20...21 de grade.

Vremea vineri in tara
Vineri ploile revin si vor cadea pe arii mai extinse jumatatea de sud a tarii, unde sunt posibile si cantitati de apa mai importante. Vantul va prezenta usoare intensificari in sud-est si la munte, precum si in extremitatea de vest. In aceste conditii, temperatura va avea valori mai scazute – maxime de numai 12 grade in sud-vest si cel mult 21 de grade in est.

Vremea vineri in Bucuresti
Si in Bucuresti, norii acopera cerul si temporar va ploua - mai ales in a doua parte a zilei. Maxima termica, mai scazuta decat in ziua precedenta se va situa in jurul valorii de 17 grade.
24 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.