Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Minus 3,1 grade Celsius, temperatura inregistrata joi dimineata la Miercurea Ciuc

Minus 3,1 grade Celsius, temperatura inregistrata joi dimineata la Miercurea Ciuc

In cursul diminetii de joi, 18 septembrie, s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, 3,1 grade Celsius la Miercurea Ciuc. 

Tanko Karoly, meteorolog al Statiei Meteo Miercurea Ciuc a declarat ca temperatura de minus 3,1 grade Celsius s-a inregistrat in jurul orei 07:30, cand s-a semnalat si bruma la sol. 

De asemenea, bruma a cazut si la Joseni, unde meteorologii au masurat o minima termica negativa, de 0,7 grade Celsius, in timp ce la Toplita, din pricina cetii, mercurul din termometre a coborat pana la valoarea de 0,4 grade Celsius. 

La Statia meteo de pe varful Bucin au fost, joi dimineata, 3 grade si bruma slaba, iar la Odorheiu Secuiesc s-a inregistrat cea mai ridicata minima din judet, de 6 grade Celsius.

Societatea de gospodarire oraseneasca din Miercurea Ciuc, SC GOSCOM SA, este pregatita sa furnizeze agent termic in locuintele bransate la sistemul centralizat de incalzire, daca locuitorii municipiului vor solicita acest lucru.

Minima absoluta a lunii septembrie in Harghita, de minus 10 grade Celsius, a fost inregistrata in anul 1977 in Miercurea Ciuc, in vreme ce maxima absoluta, de 33,8 grade, a fost consemnata de meteorologii din aceeasi localitate in anul 1952.
18 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.