Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-20 septembrie 2014

Prognoza meteo 18-20 septembrie 2014

Chiar daca vremea va fi racoroasa in cursul diminetii si al noptii in regiunea de nord si in centrul tarii, joi vremea va fi in general frumoasa. In sud-estul extrem al Romaniei cerul va fi partial noros unde vor fi conditii de ploi izolate, iar in restul zonelor va fi variabil mai mult senin. Se vor inregistra intensificari temporare in sud-estul tarii dar si pe crestele montane. Maximele zilei se vor situa intre 20 si 26 de grade Celsius. In cursul diminetii, in zonele joase, izolat se poate forma ceata iar in depresiuni vor fi conditii de bruma. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vreme predominant insorita in regiunile intaracarpatice. Dimineata este racoare, in special in Maramures si Transilvania. In depresiunile intramontane s-ar putea chiar sa cada bruma. Dar fiindca soarele va fi present inca de la prima ora temperatura urca pana la 25-26 de grade la Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Targu Mures si Alba Iulia, 22-23 la Cluj Napoca si Brasov si 20 la Miercurea Ciuc.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Si in sud este vreme frumoasa dar in Baragan mai pot fi si unele innorari si izolat s-ar putea sa ploua slab. Maximele zilei sunt in jurul valorilor de 24 - 25 de grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, cerul va fi partial noros si vor mai fi conditii ca, izolat sa ploua slab, dar este destul loc si pentru soare. La amiaza vor fi 23 de grade la Tulcea si 22 la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova, racoare dimineata. Amiaza este placuta insa nu mai vorbim de maxime de vara, ci de valori de la 20 de grade in nordul regiunii pana la cel mult 24 de grade la Iasi, Focsani, Galati.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, racoare dimineata cand termometrul va arata 12...13 grade, mai putin chiar in zona preoraseneasca spre 10 grade. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade. Cerul va fi variabil mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat.

Vremea la munte
La munte crul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe creste. Valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent in cea mai mare parte a zonei montane. Vor fi 18 la Stana de vale, 16 la Predeal, 15 la Sinaia cota 1500 si Paltinis si 10 pe Ceahlau Toaca. 

Vremea la mare
La mare vremea va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsã intre 20 si 22 de grade. 

Vremea vineri in tara
Vineri regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice ale perioadei, in aproape toata tara. Cerul va fi variabil mai mult senin. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20-21 de grade in depresiunile transilvane si in nordul Moldovei la Miercurea Ciuc si Suceava si 26 de grade la Oradea si Baia Mare dar si la Giurgiu. Spre dimineata, in zonele joase, izolat se poate forma ceata.

Vremea vineri in Bucuresti
In Capitala, dimineata cam racoare, 11...12 grade, mai putin in zona preoraseneasca, spre 8 grade. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade.

Vremea sambata in tara
Sambata regimul termic se va situa, in general, in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade, cu maxime diurne ce se vor incadra intre 20 de grade in depresiuni si 27 de grade in sudul Munteniei la Giurgiu. In regiunile intracarpatice cerul se va innora si local va ploua, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala pe spatii restranse, indeosebi seara. Izolat, cu precadere in Banat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate.

Vremea sambata in Bucuresti
In Bucuresti, pe parcursul zilei, cerul va fi variabil si conditii de ploaie slaba seara. Maxima va fi de 25...26 de grade.
18 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.