Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17-18 septembrie 2014

Prognoza meteo 17-18 septembrie 2014

Vremea miercuri in tara
In cursul diminetii si al noptii vremea va fi racoroasa preponderent in regiunea de nord si cea de centru. La amiaza valorile termice se vor apropia in majoritatea regiunilor de mediile climatologice specifice acestei date. Se vor inregistra si unele innorari temporare in partea de sud a tarii, in timp ce in restul teritoriului vom avea parte de un cer senin. 

Vor fi ploi slabe pe arii restranse in extremitatea sud-estica si cea de vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, precum si in partea de sud-est a teritoriului, in special pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 2...3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 17 grade pe litoral.

Vremea miercuri in Bucuresti
Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vremea joi in tara
Vremea va fi in general frumoasa, dar se va mentine racoroasa dimineata si noaptea, cu precadere in nord si in centru. Cerul va fi partial noros in sud-estul extrem, unde vor mai fi conditii ca izolat sa ploua slab, in timp ce in restul zonelor va fi variabil la senin.
 
Vantul va continua sa prezinte intensificari locale, temporare in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 1...2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 15...16 grade pe litoral. Izolat, in zonele joase, se va semnala ceata.
17 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.