Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 16-18 septembrie 2014

Prognoza meteo 16-18 septembrie 2014

Marti se vor mai inregistra averse in regiunea de sud-vest a tarii, insa cu totul izolat se mai pot cumula 10-15 litri pe metru patrat. Tot in aceasta regiune vremea va fi rece pentru aceasta perioada. In restul regiunilor din tara, doar izolat se vor inregistra averse. Vantul va avea unele intensificari in sudul si sud-estul tarii, dar si in regiunile montane. Valorile maxime ale zilei se vor situa intre 19-20 de grade Celsius in depresiunile intramontane, in Oltenia si nordul Moldovei si 26 de grade Celsius in centrul tarii si in nord-vest. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice vremea va fi schimbatoare, dar placuta termic. Norii se aduna temporar, dar este loc si pentru soare, iar ploile vor fi putine si slabe, mai ales prin Banat, Crisana si sud-vestul Transilvaniei. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului. Temperaturile maxime sunt in general normale pentru acesta data: 24 de grade vor fi la Timisoara si Cluj Napoca, 26 de grade la Baia Mare si 22 de grade la Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Toamna rece si ploioasa in Oltenia, unde nici astazi nu prea se arata soarele, iar temperaturile sunt modeste 21...22 de grade. Se mai raceste si in Muntenia, dar chiar si asa inca se ating 24 de grade la Giurgiu, Ploiesti si Braila si 25 de grade la Slobozia. Vantul sufla in rafale, cu viteze de peste 45...50 km/h.

Vremea in Dobrogea
Vant puternic si in Dobrogea. Norii apar mai ales in sudul regiunii, unde, trecator ar putea sa ploua. Maximele mai scad putin fata de ieri: 23 de grade in Constanta si 24 de grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Vremea se raceste usor in Moldova, dar se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla de la slab la moderat, cu unele intensificari in sudul regiunii. Termometrele vor indica la amiaza 25 de grade la Focsani, 23 de de grade in Bacau si Iasi, 22 de grade la Botosani si 20 de grade la Suceava.

Vremea in Bucuresti
In Capitala temperatura va fi in scadere usoara, astfel ca de la cele 14...15 de grade pana la amiaza nu vor fi mai mult de 24...25 de grade. Norii se aduna temporar, dar nu sunt sanse de ploaie. Vantul insa se va face simtit pe tot parcursul zilei. 

Vremea la munte
Vremea va fi in general inchisa si rece in Muntii Banatului, unde mai ales in timpul zilei va ploua, insa doar izolat se mai pot cumula 10...15 l/mp. In restul masivelor montane valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei si doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla cu putere pe creste. La amiaza vor fi 10 grade sus pe Ceahlau, 16 grade la Predeal, 15 la Paltinis si 18 grade la Stana de Vale. 

Vremea la mare
La mare vremea se mentine in general frumoasa, dar se va raci usor. Cerul va fi temporar noros si trecator, in special in partea sudica a litoralului vor fi conditii de ploi slabe. Vantul va sufla moderat, 35....45 km/h, dar va avea si intensificari temporare , viteze la rafala peste 55 km/h. La amiaza vor fi 23 de grade la Gura Portitei, in Navodari, Costinesti si Mangalia si 22 de grade in Neptun si Vama Veche. Apa marii va avea in jur de 22 de grade. 
 
Vremea miercuri in tara
Miercuri vremea devine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si sud-estul tarii, unde izolat va ploua slab si vantul va sufla cu putere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 26 de grade in nord-vest.

Vremea miercuri in Bucuresti
In Capitala maine cerul va fi temporar noros, iar vantul nu va trece de moderat. La amiaza vor fi 23...24 de grade, valori, de altfel, normale pentru aceasta data.

Vremea joi in tara
Vreme frumoasa se anunta si joi. Soarele va fi stapan pe cer si nici urma de ploi. Vantul continua sa sufle mai tare in regiunile sud-estice, iar in rest va fi in general slab. La amiaza vor fi 20 de grade in depresiuni, la Miercurea Ciuc si 26 de grade in nord-vest, la Baia Mare. Dimineata izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.
16 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.