Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 15-16 septembrie 2014

Prognoza meteo 15-16 septembrie 2014

Vremea luni in tara
Vremea se va mentine instabila in regiunile de vest si sud-vest ale tarii si in decursul zilei de luni, in timp ce temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi preponderent noros si se vor inregistra averse. Cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 20-25 de litri pe metru patrat, in special in sudul Banatului si in Oltenia. 

In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat vor cadea ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, local cu intensificari in zona montana, precum si in sudul si centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade in Banat si 28 de grade in Muntenia si sudul Moldovei si minime intre 8 si 19 grade, mai scazute in depresiuni spre 4 grade.

Vremea luni in Capitala
Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca spre 12 grade.

Vremea marti in tara
Vremea va fi in general inchisa si rece in sud-vestul tarii, unde pe arii extinse va ploua. In restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei date, cerul va fi temporar noros si doar izolat se vor semnala ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice si sud-estice si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 5 si 15 grade, mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate pe litoral.
15 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.