Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-12 septembrie 2014

Prognoza meteo 11-12 septembrie 2014

Vremea in tara
Continua sa fie mai cald decat ar fi normal si astazi cand temperaturile maxime depasesc de 25 de grade in aproape toata tara si ajung pana la  31...32 de grade tot in sud-estul tarii. Norii vor fi doar in regiunile vestice si sud-vestice, iar dupa-amiaza apar si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse cu tunete si fulgere. Vantul va sufla mai tare in Banat si la munte.

Vremea in Capitala
Cald si joi in Bucuresti cand la amiaza vor fi 31 de grade, dupa ce dimineata va fi tot racoroasa, 15...16 grade.

Vremea vineri in tara
Desi temperaturile mai scad putin vineri, tot va fi cald in cea mai mare parte din tara. Temperaturile maximele vor fi cuprinse intre 24 de grade in Campia de Vest si 30 de grade la Giurgiu,Calarasi si Braila. Norii apar tot in vestul tarii, unde vor fi si averse cu tunete si fulgere. Intensificari ale vantului vor fi tot in Banat si la munte.

Vremea vineri in Capitala
Putin mai racoare si in Bucuresti vineri, cand de la cele 14...15 grade din zori, mercurul din termometre se opreste la 28...29 de grade Celsius.  
11 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.