Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 10-12 septembrie 2014

Prognoza meteo 10-12 septembrie 2014

Miercuri vremea se prezinta calda, temperaturile situandu-se peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Soarele va fi prezent tot timpul zilei pe cer, in timp ce norii apar in zona montana, dar si in vestul si nord-vestul tarii unde izolat, in special in cursul dupa-amiezii si al serii vor cadea cateva picaturi de ploaie. 

Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 24 de grade Celsius in depresiuni dar si in Dealurile de Vest si 31 de grade Celsius in sud-estul tarii. In regiunile joase din vestul si centrul tarii, in special dimineata se poate semnala si ceata. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In Banat, Crisana, Maramures si la munte, izolat, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi ploi slabe, posibil insotite de fenomene electrice, in timp ce in Transilvania norii sunt putini si inofensivi. Maximele sunt si azi de vara, 24...25 de grade in depresiuni si in Dealurile de Vest si 30 de grade in centrul tarii, la Alba Iulia. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, cu exceptia zonele montane unde dupa-amiaza mai cad cateva averse slabe, in resul regiunii soarele predomina. La amiaza valorile termice vor fi cuprinse, in general intre 28 si 30 de grade, iar in estul Munteniei  pot fi si 31 de grade.

Vremea in Dobrogea
Vreme insorita si calda pentru data din calendar si in Dobrogea: 30...31 de grade in partea continentala si 27 de grade pe litoral, la Constanta.

Vremea in Moldova
Moldova nu face exceptie nici azi. Si aici este vreme frumoasa si calda cu 31 de grade in Galati, 29 de grade la Iasi si Bacau si 26 la Suceava.

Vremea in Bucuresti
Vremea frumoasa si calda continua in Bucuresti. Cativa nori pe cer, vant ce abia se va simti si o maxima de 29, poate chiar 30 de grade. 

Vremea la munte
Vreme in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal si la munte. La amiaza vor fi 21 de grade la Predeal, 20 la Stana de Vale, 19 la Semenic, 18 la Paltinis si 15 sus pe Ceahlau. Norii apar dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand izolat va ploua sub forma de averse insotite tunete si fulgere. Vantul va sufla mai tare in a doua parte a zilei in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului.

Vremea pe litoral
La mare vremea se mentine in general frumoasa si calda. Soarele generos face ca la amiaza sa fie 28 de grade la Gura Portitei,  27 la Costinesti si Navodari si 26 de grade in Neptun si Vama Veche. Apa marii va fi putin mai rece decat ieri, 22 de grade Celsius.

Vremea joi in tara
Continua sa fie mai cald decat ar fi normal si maine cand temperaturile maxime trec de 25 de grade in aproape toata tara si ajung pana la  31...32 de grade tot in sud-estul tarii. Norii vor fi doar in regiunile vestice si sud-vestice, iar dupa-amiaza apar si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse cu tunete si fulgere. Vantul va sufla mai tare in Banat si la munte.

Vremea joi in Bucuresti
Cald si joi in Bucuresti cand la amiaza vor fi 31 de grade, dupa ce dimineata va fi tot racoroasa, 15...16 grade.

Vremea vineri in tara
Desi temperaturile mai scad putin vineri, tot va fi cald in cea mai mare parte din tara. Temperaturile maximele vor fi cuprinse intre 24 de grade in Campia de Vest si 30 de grade la Giurgiu,Calarasi si Braila. Norii apar tot in vestul tarii, unde vor fi si averse cu tunete si fulgere. Intensificari ale vantului vor fi tot in Banat si la munte.

Vremea vineri in Bucuresti
Putin mai racoare si in Bucuresti vineri, cand de la cele 14...15 grade din zori, mercurul din termometre se opreste la 28...29 de grade Celsius.  
10 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.