Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 9-10 septembrie 2014

Prognoza meteo 9-10 septembrie 2014

Vremea marti in tara 
Marti vremea va fi calda in majoritatea regiunilor din tara. Cerul va fi variabil, avand unele innorari temporare si ploi slabe cantitativ pe arii restranse in regiunile montane si cu totul izolat in sudul si vestul teritoriului. Vantul va bate de la slab la moderat.

Valorile maxime care se vor inregistra astazi vor fi cuprinse intre 24 de grade Celsius in depresiuni si Dealurile de Vest si 31 de grade Celsius in sud-estul Romaniei. Temperaturile minime ale zilei se vor situa intre 4-6 grade in depresiunile intramontane si 18-20 de grade pe litoral. In cursul diminetii si al noptii, izolat in zonele depresionare se vor semnala si conditii de ceata. 

Vremea in Capitala
Vremea va fi in continuare frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea miercuri in tara
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona de munte si in nord-vestul si vestul tarii, unde pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, vor fi ploi slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in depresiuni si in Dealurile de Vest si 31 de grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre 5...7 grade in estul Transilvaniei si 18...20 de grade pe litoral. In depresiuni vor fi conditii de ceata.
9 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.