Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 1-2 septembrie 2014. Vremea la inceput de septembrie

Prognoza meteo 1-2 septembrie 2014. Vremea la inceput de septembrie

Vremea luni in tara
In prima zi a lunii septembrie vremea va ramane predominant frumoasa. Vom avea parte de un cer variabil si doar in regiunile montane, cu totul izolat este posibil sa se inregistreze averse slabe cantitativ si de scurta durata. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari temporare in zonele montane si in regiunea de sud a Banatului. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 24-25 de grade Celsius in depresiuni si in Subcarpatii Getici si ai Moldovei si 30 de grade, izolat, in regiunile de campie si de podis. Minimele zilei se vor situa intre 11 si 21 de grade Celsius, ceva mai scazute in depresiuni, de circa 5 grade Celsius. 

Vremea luni in Capitala
Luni, vremea va fi in continuare frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vremea marti in tara
Marti, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil ziua, dar spre seara si noaptea va prezenta innorari temporar accentuate si vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, local in zona de munte si regiunile sudice si izolat in rest. Vantul va sufla in general moderat, cu unele intensificari in sudul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in depresiuni si 32 de grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiuni si 22 de grade pe litoral.

1 septembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.