Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 29-31 august 2014. Vremea in weekend

Prognoza meteo 29-31 august 2014. Vremea in weekend

Vineri vremea se prezinta in general frumoasa. Totusi, in cursul diminetii vremea va fi racoroasa in regiunile de vest, nord-vest dar si in centrul tarii. Cerul va fi aproape in totalitate senin in timp ce vantul va bate slab si moderat. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures, nordul Moldovei si in depresiuni si 28 de grade in Lunca Dunarii. In cursul diminetii, in zonele joase, izolat se va semnala ceata. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice soarele predomina toata ziua. Prima parte a zilei este racoroasa dar pana la amiaza temperatura ajunge la 25 de grade la Timisoara, Arad, Oradea si Alba iulia, 26 la Deva si 23 la Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Dimineata, in zonele joase, izolat va fi ceata.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, tot vreme insorita dar ceva mai calda. Maximele sunt de vara, peste 25 de grade pana la 28 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu.

Vremea in Dobrogea
Frumos si putin mai cald decat ieri si in Dobrogea: 25-26 de grade in partea continentala a regiunii si in jur de 24 de grade pe litoral.

Vremea in Moldova
Vreme frumoasa si in Moldova cu soare aproape toata ziua. Dimineata este racoroasa dar amiaza este placuta cu 25-26 de grade in sudul si centrul regiunii si 21-24 de grade in cea de nord.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin. Dimineata, 14-15 grade poate chiar mai racoroasa in zona preoraseneasca. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade.

Vremea la munte
La munte, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. La amiaza vor fi: 19 grade la Stana de Vale, 18 la Predeal, 17 la Paltinis, 16 la Sinaia si 11 pe Ceahlau Toaca. Sambata se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in Carpatii Occidentali. Si duminica tot vreme frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data. Izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice.

Vremea la mare
Si la mare, vremea va fi frumoasa si relativ normala termic. Cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 24 de grade.

Vremea sambata in tara
Sambata, vremea se va mentine frumoasa si se va incalzi usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru acesta data. Cerul va fi variabil mai mult senin. Maximele vor fi cuprinse intre 23 de grade in Maramures si in estul Transilvaniei si 30 de grade in Lunca Dunarii. In zonele joase, dimineata si noaptea izolat va fi ceata.

Vremea sambata in Bucuresti
In Capitala se va incalzi usor. Maxima va fi de 28...29 de grade.

Vremea duminica in tara
Duminica valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta data. Temperaturile maxime trec de 25 de grade in aproape toata tara si ajung din nou la Giurgiu la 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul, nord-vestul tarii si la munte, unde izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in sudul Banatului.

Vremea duminica in Bucuresti
In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata 15-16 grade si la amiaza 28-29.
29 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.