Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 28-29 august 2014. Vine toamna?

Prognoza meteo 28-29 august 2014. Vine toamna?

Astazi temperatura va inregistra o scadere si in regiunile de sud si sud-est. Astfel, maximele zilei se vor incadra intre 18 grade in Maramures si 29 de grade, izolat, in Lunca Dunarii. In decursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile de nord, centru, est, dar si in zona de munte, unde izolat se vor semnala ploi de scurta durata cu posibilitate de descarcari electrice. Vantul va bate de la slab la moderat, urmand a avea unele intensificari in Baragan, Moldova, Dobrogea la munte, si trecator in restul tarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vremea se indreapta in regiunile intracarpatice. Mai sunt posibile unele innorari si doar izolat averse in centrul tarii si la munte. Valorile termice mai cresc putin. La amiaza vor fi 24 de grade la Timisoara, 22 la Oradea, 21 la Cluj Napoca si 19 la Miercurea Ciuc.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, vremea se racoreste semnificativ, de la maximele de peste 30 de grade de ieri, astazi vor fi cel mult 28-29 de grade si asta doar in extremitatea sudica. 26 de grade la Craiova, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Buzau si Slobozia. In Baragan nu sunt excluse cateva averse si descarcari electrice pe ici pe colo precum si unele intensificari ale vantului.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, cerul este variabil si izolat poate sa ploua sub forma de aversa. Temperatura este in scadere: 26-27 de grade maximele in partea continentala, 26 de grade si la Constanta dar pe litoral pot fi si maxime de 23-24 de grade.

Vremea in Moldova
Maximele scad fata de ieri in Moldova, in special in partea de nord a regiunii unde vor fi 19-21 de grade. Mai la sud, maxime mai mari: 23 de grade la Iasi si Bacau si 26 la Focsani si Galati. Vantul va fi cam insistent, semn al sosirii masei de aer mai rece dinspre nord.

Vremea in Capitala
Vremea se racoreste si in capitala. Dimineata vor fi 18-19 grade si la amiaza 27...28. Cerul va prezenta innorari trecatoare si vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab.

Vremea la munte
La munte valorile termice vor marca o scadere si in masivele sudice si sud-estice. La amiaza vor fi 15 grade la Predeal si Stana de Vale, 14 la Paltinis, Semenic si Sinaia cota 1500 si 10 la Vf. Toaca din masivul Ceahlau. Vor mai fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales in zona inalta. 

Vremea la mare
La mare valorile termice vor marca o scadere astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 26 de grade. Vor fi 25 de grade la Mangalia si Neptun, 26 de grade la Navodari si Gura Portitei. Cerul va mai prezenta innorari temporare in primele ore cand vor mai fi posibile averse slabe, apoi se va degaja treptat. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare in timpul zilei. Temperatura apei marii va fi cuprinsã intre 20 si 23 de grade, cu cele mai coborate valori in Delta.

Vremea vineri in tara
Vineri, valorile termice vor marca o scadere, astfel incat temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade. Cerul va prezenta innorari trecatoare in cursul zilei, cand vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.
28 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.