Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 27-29 august 2014

Prognoza meteo 27-29 august 2014

Astazi, in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures, dar si in centrul si nordul Moldovei va ploua pe arii extinse. Pe durata ploilor se vor semnala fenomene specifice instabilitatii atmosferice cum ar fi fenomenele electrice, grindina si vantul. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 de litri pe metru patrat. In regiunile de sud si sud-est vremea va continua sa fie frumoasa, cu un cer preponderent senin dar se va innora partial pe parcursul noptii cand, pe arii restranse, se vor semnala manifestări specifice instabilitatii atmosferice. Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 20 de grade Celsius in nordul Moldovei si 33-34 de grade Celsius in Lunca Dunarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vremea se raceste in regiunile intracarpatice. Multi nori, ploaie in reprize si intensificari de scurta durata ale vantului. Trecator se vor semnala si fenomene electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp. Temperatura va fi in scadere usoara, astfel ca la amiaza vor fi 25 de grade la Timisoara, 24 de grade la Oradea, 22 de grade la Bistrita si 24 de grade la Sibiu si Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud vremea va fi frumoasa. Soarele va straluci pe toata durata zilei, cu maxime peste 30 de grade. In Lunca Dunarii si la Giurgiu vor fi 34 de grade. Norii se aduna dupa caderea serii si pe suprafete mici ar putea sa ploua slab.

Vremea in Dobrogea
Zi senina si calda si in Dobrogea. Va fi mai cald decat ieri: 29 de grade in Constanta si de 30 de grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
In Moldova temperatura scade drastic de la sud catre nord: La Galati vor fi 31 de grade, 27 de grade in Bacau, 26 de grade la Iasi si doar 21 de grade la Suceava. Norii se aduna treptat in toata regiunea, dar ploile vor fi pe arii mai extinse in nord si centru. Vantul va avea unele rabufniri si vor fi conditii de grindina si cantitati de apa importante.

Vremea in Bucuresti
In capitala vremea se mentine frumoasa si azi si continua sa se incalzeasca usor. Norii vor fi doar pentru decor, iar vantul nu trece de moderat. Pana la amiaza adunam in jur de 32 de grade in termometre. 

Vremea la munte
La munte vremea va fi in general instabila. In prima parte a zilei, in Carpatii Occidentali si in nordul Orientalilor, pe arii relativ extinse, vor cadea averse insotite de tunete, fulgere si vant, pentru ca apoi aceste fenomene sa cuprinda si restul zonei montane. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime scad fata de ieri in masivele din nordul tarii, astfel ca la amiaza vor fi 13 grade pe Varful Toaca, 22 de grade la Predeal, 18 grade la Paltinis si 15 grade la Stana de Vale. 

Vremea la mare
Vremea se mentine frumoasa azi la mare. Soarele va straluci straluci in voie pe tot parcursul zilei, iar  vant nu va trece de moderat. Temperaturile maxime de azi vor fi  mai ridicate fata de ieri: 29 de grade la Navodari si Gura Portitei, 28 la Costinesti si Neptun si 27 de grade in Vama Veche. In apa nu vor fi mai mult de 22 de grade.  

Vremea joi in tara
Maine temperaturile maxime scad, mai ales in regiunile estice si sud-estice, astfel ca la amiaza nu vor fi mai mult de 19 grade in nord, la Suceava si 29 de grade, in Lunca Dunarii, la Giurgiu. Norii se mai aduna in sudul si estul tarii, dar si in zona de munte, unde pe arii restranse vor cadea ploi de scurta durata insotite de tunete si fulgere. Vantul va sufla mai tare in Moldova, Baragan, Dobrogea si la munte.

Vremea joi in Bucuresti
Si in Capitala maine va fi mai frig decat azi. In conditii de cer temporar noros, ploi slabe si vant cel mult moderat mercurul din termometre nu urca mai mult de 27 de grade.

Vremea vineri in tara
Vineri vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si seara. Soarele bland de sfarsit de vara, va domina aspectul intregii zilei, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20...21 de grade in Maramures, nordul Moldovei si in depresiuni si 28 de grade in Lunca Dunarii.

Vremea vineri in Bucuresti
Ultima zi lucratoare vine cu vreme frumoasa si in Bucuresti. Ziua incepe cu 14...16 grade, iar soarele generos face ca la amiaza sa fie 26...27 de grade.
27 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.