Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-28 august

Prognoza meteo 26-28 august

Astazi vremea va cunoaste o usoara incalzire, astfel temperaturile maxime atingand in termometre 22-23 de grade in regiunile nordice si in depresiuni si 31 de grade in Lunca Dunarii. In decursul zilei soarele va fi mereu prezent pe cer si doar in cursul serii, in nord-vestul si nordul tarii nori isi vor face simtita prezenta. In acest regiuni izolat vor cadea ploi insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. 
 
Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice norii se aduna temporar, dar ploile isi fac aparitia abia spre seara, in special in Maramures. Dimineata va fi racoroasa, insa temperaturile vor fi mai ridicate decat ieri: 28 de grade la Timisoara, 25 de grade la Oradea si Baia Mare, 27 de grade la Targu Mures si Sibiu si 26 de grade la Brasov, valori de altfel, normale pentru o zi de sfarsit de august.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Vreme frumoasa si in sud. Soarele este stapan pe cer in aceasta parte a tarii, iar vantul va fi in general slab. La amiaza vor fi 28 de grade la Craiova si Buzau, 27 de grade la Pitesti si 31 de grade la Giurgiu.

Vremea in Dobrogea
Soare pe toata durata zilei si in Dobrogea. Vantul este slab si tinde spre moderat in special in zona litorala, unde atinge la rafala, viteze de 35...40 km/h. Termometrele vor arata la pranz 26 de grade in Constanta si 27 de grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Vremea se incalzeste usor in Moldova, unde la amiaza termometrele vor fi 28 de grade la Galati si Focsani si 23...24 de grade la Suceava. Norii se aduna in jumatatea de nord a regiunii, iar noaptea sunt asteptate ploi, pe arii restranse. Vantul va sufla cu putere , semn ca vremea se va schimba in urmatoarele zile.

Vremea in Capitala
Incalzirea vremii se resimte si in Bucuresti cand la amiaza vor fi in jur de 30 de grade. Soare cat curpinde si vant aproape imperceptibil. 

Vremea la munte
La munte ziua se va fi frumoasa si se va incalzi usor. La amiaza vor fi 13 grade sus pe Ceahlau, 20 de grade la Predeal, 19 grade la Paltinis si Stana de Vale. Norii isi fac aparitia seara si noaptea, in Carpatii Occidentali si in nordul Orientalilor, unde ploile se vor extinde treptat si vor fi insotite trecator de fenomene electrice si vant. Izolat dimineata, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata. 

Vremea la mare
La mare va fi mai cald decat ieri. Nori, doar asa pentru decor si vant ce nu va trece de moderat. In aceste conditii, la amiaza vor fi 26 de grade la Navodari, Costinesti, Neptun si Vama Veche. Apa marii va avea o temperatura de 23...24 de grade. 

Vremea miercuri in tara
Miercuri, in regiunile sudice si sud-estice, vremea se mentine frumoasa, cu cer mai mult senin, iar temperatura continua sa creasca usor. In vest, centru si nord, sistemele noroase asociate unei depresiuni atlantice, aduc averse pe arii destul de extinse, insotite de fenomene electrice si vant. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si sunt conditii de grindina. In aceste conditii temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 34 de grade.

Vremea miercuri in Capitala
Procesul de incalzire continua ti maine in Bucuresti cand la amiaza vor fi 33 de grade. Nici urma de nori peste zi si vant in general slab.

Vremea joi in tara
Joi temperaturile mai scad, astfel ca vremea devine racoroasa in vest, nord si centru. Maximele vor fi cuprinse intre 18 grade in nordul Moldovei si 29 de grade in Lunca Dunarii. In nord, est si centru, norii se aduna temporar si va ploua pe arii restranse. Vantul va sufla cu putere in special in est si la munte.

Vremea joi in Capitala
Temperatura maxima mai scade putin si in Bucuresti joi. La amiaza nu vor fi mai mult de 28 de grade, iar in prima parte a zile e posibil sa ploua slab.
26 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.