Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-13 august 2014

Prognoza meteo 11-13 august 2014

In acest interval vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara, Luni, in timpul dupa-amiezii, vremea va fi mai calduroasa decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunea de sud-est a tarii. Cerul va fi variabil iar in decursul dupa-amiezii in zona de munte si in cea de-a doua parte a noptii in regiunea de nord-vest a tarii se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va bate de la slab la moderat. Maximele zilei se vor situa intre 28 si 35 de grade Celsius, in timp ce minimele se vor incadra intre 15 si 24 de grade Celsius, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la aproximativ 11 grade. 

Vremea luni in tara
Vremea se va mentine in general frumoasa si va fi calduroasa, izolat caniculara in orele amiezii in sud-estul tarii. Cerul va fi variabil si doar izolat, dupa-amiaza in zona de munte, iar in a doua parte a noptii in nord-vestul tarii, vor cadea ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 35 de grade, iar cele minime intre 15 si 24 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre 11 grade.

Vremea luni in Capitala
Vremea se va mentine frumoasa si calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 33 de grade, iar cea minima de 19...20 de grade.

Vremea marti in tara
Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si cu totul izolat ploi de scurta insotite de fenomene electrice si intensificari de scurta durata ale vantului indeosebi in prima parte a intervalului la munte si in regiunile nord-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 35 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 15 si 26 de grade, mai coborate in depresiuni.

Vremea marti in Capitala
Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand se va inregistra o temperatura de 34...35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade.

Vremea miercuri in tara
Vremea se va mentine calduroasa, iar in zonele joase de relief va deveni local caniculara in orele amiezii, inregistrandu-se temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 30 si 36 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza indeosebi in zona Carpatilor Meridionali, iar noaptea in regiunile vestice si de nord-vest, cand doar izolat isi vor face aparitia ploi de scurta durata insotite de fenomene electrice si de scurte intensificari ale vantului. Temperaturile minime se vor incadra intre 14 si 25 de grade.

Vremea miercuri in Capitala
Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand se va inregistra o temperatura maxima in jur de 36 de grade. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 19...21 de grade.
11 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.