Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 8-10 august 2014

Prognoza meteo 8-10 august 2014

In acest interval vremea se va prezenta calda, chiar caniculara insa, se vor inregistra si ploi de scurta durata si descarcari electrice in regiunile in care instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata. 

Vremea vineri in tara
In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Indeosebi in zona montana, ploile vor avea si caracter torential, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara la amiaza, cerul va fi variabil, iar manifestarile specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala izolat.
 
Temperaturile maxime vor fi de la 24 de grade in Dealurile de Vest pana la 34...35 de grade in sud-est, unde si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic pe spatii restranse. Temperaturile minime se vor incadra intre 12 si 24 de grade.

Vremea vineri in Capitala
Vremea va fi in continuare calduroasa, astfel incat la amiaza se va inregistra o temperatura in jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si in primele ore ale noptii, cand vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 18...19 grade.

Vremea vineri la munte
Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vor fi conditii de grindina. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ fata de intervalul precedent, dar vor marca o usoara scadere in Carpatii Occidentali.

Vremea vineri la mare
Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 32 de grade, iar cele minime intre 21 si 24 de grade. Izolat indicele temperatura - umezeala va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

Vremea sambata la munte
Vremea va fi in general instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului local in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in restul zonei montane. Vor fi conditii de grindina. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

Vremea sambata la mare
Vremea se mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Dupa-amiaza sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 33 de grade, iar cele minime intre 22 si 23 de grade. Izolat disconfortul termic va fi accentuat. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

Vremea sambata in Capitala
Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 18...20 de grade.

Vremea duminica la munte
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului pe arii restranse in Carpatii Orientali si Carpatii Meridionali si izolat in restul zonei montane. Valorile termice vor marca o usoara crestere fata de ziua precedenta.

Vremea duminica la mare
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Ziua sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.
8 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.