Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 7-8 august 2014

Prognoza meteo 7-8 august 2014

Vremea joi in tara
Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in decursul zilei de joi, in special in timpul zilei, in regiunile de vest, sud-vest, nord si centru, insa si in zonele de deal si de munte. Vor fi innorari insotite de fenomenele specifice instabilitatii atmosferice, local ploi, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, vremea va fi calduroasa, cerul variabil, iar fenomene specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala cu totul izolat, spre seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in Dealurile de Vest si 34 de grade in sud-estul tarii, iar cele minime se vor situa intre 14 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea joi in Capitala
Vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 19...20 de grade, usor mai scazuta in zona periferica.

Vremea vineri in tara
In  vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Indeosebi in zona Carpatilor Occidentali, ploile vor avea si caracter torential, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vor fi conditii de grindina.
 
In restul teritoriului vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara la amiaza, cerul va fi variabil, iar manifestarile specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 de grade in Dealurile de Vest si 34...35 de grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 24 de grade.
7 august 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.