Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori slabe in Molodova si ger

Ninsori slabe in Molodova si ger

Ninsori slabe in Molodova si ger noaptea

Vremea este in racire in toata tara. In timpul diminetii si noptii va fi ger ideosebi in jumatatea de nord-est a tarii. Local, vor cadea ninsori slabe in Moldova, Transilvania si in zona montana. In restul tarii, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat, cu o viteza de 55 km/ h, reusind sa viscoleasca sau sa spulbere zapada.

Maximele de astazi se incadreaza intre  -6 si -5 grade Celsius in nordul Moldovei, iar in Oltenia valorile maxime pot atinge 12 si 13 grade Celsius. Minimele se incadreaza intre -18 si -16 grade Celsius indeosebi in nordul Moldovei, in timp ce in Campia de Vest temperaturile minime ating 0 grade Celsius.
Presiunea atmosferica creste usor.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 23 februarie 2008

23 februarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.