Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-27 iulie 2014

Prognoza meteo 26-27 iulie 2014

Vremea sambata in tara
Sambata vremea se va prezenta calduroasa in majoritatea regiunilor din tara insa, instabilitatea atmosferica se va resimti putin. Vom avea parte de un cer variabil cu unele innorari temporar accentuate in cursul dupa-amiezii in zonele de munte, dar si in nordul si centrul tarii. Noaptea, instabilitatea atmosferica va fi prezenta in regiunea de sud-vest a tarii, unde local se vor semnala averse insotite de descarcari electrice.
 
In restul tarii, izolat se vor semnala ploi de scurta durata. Vantul va inregistra unele intensificari in regiunea de sud-est dar trecator si in celelalte zone ale tarii in timpul averselor. Temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 26 si 34 de grade Celsius, cele mai ridicate valori inregistrandu-se in Muntenia, sudul Moldovei si vestul Dobrogei. Minimele zilei se vor situa intre 11 si 20 de grade Celsius, in special pe litoralul romanesc. 

Vremea sambata la munte
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza, unde local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Valorile termice vor continua sa creasca usor. 

Vremea sambata la mare 
Vremea va predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensficari trecatoare in timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 21 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

Vremea sambata in Capitala
Vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in a doua parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...19 grade.

Vremea duminica in tara
In jumatatea de vest a tarii si in zona montana vremea va fi in general instabila, cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si numai pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata. Vantul va avea unele intensificari la munte, precum si in regiunile sudice si sud-vestice, dar si asociat averselor, pentru scurte momente de timp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 34 de grade, iar cele minime, in general, intre 13 si 23 de grade.

Vremea duminica la munte
Vremea va fi in general instabila, cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii extinse, mai ales ziua, se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Vremea duminica la mare
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 21 si 24 de grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

25 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.