Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 25 iulie 2014

Prognoza meteo 25 iulie 2014

Vremea vineri in tara
In decursul zilei de vineri instabilitatea atmosferica va ramane ridicata in majoritatea regiunilor din tara. De asemenea, fenomenele asociate instabilitatii atmosferice, innorarile temporare, aversele, descercarile electrice si intensificarile de scurta durata ale vantului se vor semnala in regiunile de deal si de munte, dar si local in Transilvania, Moldova, Muntenia, Oltenia si pe arii mai restranse in restul teritoriului. 

Cantitatile de apa vor depasi, izolat, 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime in general intre 13 si 23 de grade.

Vremea in Capitala
Vremea va fi usor instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de fenomene electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 18...19 grade.

Vremea la munte
Gradul de instabilitate atmosferica se va mentine relativ ridicat si se va manifesta prin innorari temporar accentuate si pe arii extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior.

Vremea la mare
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil in timpul zilei, apoi va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 21 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Delta. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.
25 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.