Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-21 iulie 2014

Prognoza meteo 18-21 iulie 2014

Vremea vineri in tara
La fel ca si in cazul zilelor precedente, vremea va ramane in general instabila. Pe cer se vor semnala unele innorari temporar accentuate, in special in decursul zilei. De asemenea, vor fi si averse insotite de descarcari electrice pe arii extinse in regiunile de deal si de munte, dar si in partea de nord-est a teritoriului si local in sudul si centrul tarii si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Cu totul izolat, cantitatile de precipitatii vor fi insemnate si vor fi si conditii de grindina. Intensificari ale vantului se vor semnala in Moldova, Dobrogea si Baragan, dar pentru scurta durata si in celelalte regiuni in timpul averselor. Maximele termice ale zilei se vor situa intre 22-23 de grade Celsius in depresiuni si nordul Modolvei si 31-32 de grade Celsius in Campia de Vest, in timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade. 

Vremea vineri in Capitala
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales pe parcursul zilei, vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 17...18 grade.

Vremea sambata in tara
Vremea se va mentine in general instabila in estul, sudul si centrul tarii, precum si la munte, unde, mai ales in cursul zilei, local vor fi averse si descarcari electrice. in vest si nord-vest astfel de fenomene se vor semnala trecator, pe arii restranse. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari in estul si sud-estul tarii, dar trecator, in timpul averselor, si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24...25 de grade in nordul Moldovei si 32 de grade in Crisana, iar cele minime se vor situa intre 12 si 23 de grade.

Vremea sambata in Capitala
Pe parcursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Noaptea, cerul va deveni variabil. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Vremea duminica in tara
Vremea va fi usor instabila. indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporare, averse, descarcari electrice si intensificari izolate ale vantului in zonele montane, local in sudul tarii si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 33 de grade in Campia de Vest, iar minimele intre 12 si 22 de grade.

Vremea duminica in Capitala
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a zilei, cand vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar minima de 17...19 grade.

Vremea luni in tara
Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi de scurta durata, indeosebi in zona montana. Noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua in jumatatea vestica a tarii, unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, va cadea grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 34 de grade in Campia de Vest, iar minimele intre 14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...24 de grade pe litoral.

Vremea luni in Capitala
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.
18 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.