Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17-18 iulie 2014

Prognoza meteo 17-18 iulie 2014

Vremea joi in tara
In decursul zilei de joi vremea se va prezenta in general instabila, cu unele innorari temporar accentuate. In cea de-a doua parte a zilei si noaptea se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in special in zonele de deal si de munte, dar local si in sudul, estul si centrul tarii si izolat in rest. 

Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25 l/mp, cu precadere in zona Carpatilor Meridionali si Orientali. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 12 si 21 de grade.

Vremea joi in Bucuresti
Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales spre seara, vor fi averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Vremea vineri in tara
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales in cursul zilei vor cadea averse, insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in zonele de deal si de munte, precum si in partea de nord-est a teritoriului, local in regiunile sudice si centrale si pe spatii mai restranse in rest.
 
Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea unele intensificari in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si pe crestele montane, dar pentru scurta durata si in celelalte regiuni, in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade.
17 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.