Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 10 - 11 iulie 2014

Prognoza meteo 10 - 11 iulie 2014

Vremea vineri in tara
Conform meteorologilor, in decursul zilei de joi instabilitatea atmosferica va deveni accentuata in cele mai multe regiuni ale tarii. Vom avea parte de un cer variabil insa, dupa orele pranzului, innorarile isi vor face simtita prezenta aducand odata cu ele averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua aspect de vijelie, in prima instanta in sudul si sud-vestul tarii, dar si in regiunile montane, iar mai apoi in celelalte zone. Precipitatiile vor avea si caracter torential, iar cu totul izolat acestea vor depasi 35 de litri pe metru patrat insotite de grindina. Maximele zilei se vor situa intre 25 si 33 de grade, pe cand cele minime se vor situa intre 12 si 21 de grade. 

Vremea vineri in Capitala
Vremea va deveni instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si noaptea cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 17...18 grade.

Vremea vineri in tara
Vremea se va mentine in general instabila. Indeosebi pe parcursul zilei, cerul va avea innorari temporar accentuate si, in cea mai mare parte a tarii, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 35 l/mp si va cadea grindina. Temperaturile maxime, mai coborate decat mediile multianuale specifice perioadei in regiunile intracarpatice, vor avea valori de la 20 de grade in nord-vest pana la 31 de grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 20 de grade.
10 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.