Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 9-10 iulie 2014

Prognoza meteo 9-10 iulie 2014

Vremea miercuri in tara
In decursul zilei de miercuri instabilitatea atmosferica va deveni mult mai accentuata in mod treptat in aproape intreaga tara, dar indeosebi in regiunile nordice, vestice si centrale, unde se vor semnala innorari accentuate, precipitatii care vor avea si caracter torential, descarcari electrice, si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metru patrat si izolat 20-30 de litri pe metru patrat. De asemenea, vor fi si conditii de grindina. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mai restranse. Maximele termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in jumatatea de vest, se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade.

Vremea miercuri in Bucuresti
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si, mai ales in orele serii, averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu posibile intensificari de scurta durata asociate ploii. Temperatura maxima, in scadere usoara fata de ziua anterioara, va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Vremea joi in tara
Vremea va fi usor instabila dupa orele amiezei in zonele de munte si in partea de nord-est a tarii, unde vor fi unele innorari si local ploi de scurta durata. Spre seara, insa, gradul de instabilitate atmosferica va creste, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai frecvente in Banat, Oltenia, Muntenia si Moldova si cu caracter local in restul teritoriului. Cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 12 si 21 de grade.
9 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.