Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 4 - 6 iulie 2014

Prognoza meteo 4 - 6 iulie 2014

Astazi, instabilitatea atmosferica isi va face simtita prezenta mai putin decat ieri. Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare in estul si sud-estul teritoriului, dar si in zona de munte, unde pe arii restranse se vor semnala averse slabe insotite de descarcari electrice. Unele intensificari ale vantului se vor semnala in Moldova, Dobrogea, Baragan dar si pe crestele montane. Maximele zilei de astazi se vor situa intre 20 si 29 de grade Celsius. 

Vreme predomintat frumoasa in weekend si in incalzire. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va batea din cand in cand cu putere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar temperatura apei marii creste putin, 21 si 23 de grade.

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In vestul tarii soarele revine si va sta acolo toata ziua. Asadar, se indreapta vremea si in Transilvania, dar tot vor mai fi unele innorari si ceva averse. Cu exceptia depresiunilor transilvane temperatura creste semnificativ, astfel ca maximele trec de 25 de grade si ajung pana la  28 de grade in vest.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Vreme in general frumoasa si in sud, cu mentiunea ca in Muntenia inca sunt posibile,  pe spatii restranse averse, insotite izolat de fenomene electrice. In Baragan vantul va mai avea intensificari. Maximele sunt potrivite pentru confotul nostru termic, in general intre 25 si 28 de grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea instabilitatea atmosferica accentuata din timpul noptii este in diminuare, dar tot vor mai fi, pe spatii restranse averse insotite izolat de tunete si fulgere. Vantul va sufla cu putere, urmand sa slabeasca in intensitate spre seara. Maximele zilei sunt in jur de 25...26 de grade.

Vremea in Moldova
Aceeasi vreme si in Moldova, mai buna decat ieri, dar nu lipsita de ploi. Aversele sunt insa in general slabe si ocupa arii restranse. Maximele, in prezenta unei mase de aer mai rece, sunt mai mici decat ieri : 21...23 de garde in nordul regiunii, 24 la Iasi si Bacau si 25 la Focsani si Galati. Vantul are intensificari pe tot parcursul zilei, dar catre seara incepe sa scada in intensitate.

Vremea in Bucuresti
In Capitala cerul va fi variabil, cu ceva innorari si conditii de ploi slabe. De la cele 15 grade din zori,  pana la amiaza mercurul din termometre urca pana spre 26... 27 de grade. 

Vremea la munte
La munte vremea se amelioreaza, dar chiar si asa, pe spatii restranse din Carpatii Orientali si Meridionali si  izolat in restul zonei montane vor mai fi averse slabe. Vantul va avea unele intensificari pe pracursul zilei, cu viteze de pana la 70...75 km/h pe crestele Muntilor Fagaras si in Carpatii Curburii.

La amiaza vor fi: 19 grade la Stana de Vale, 16 la Paltinis, Predeal si Semenic,15 la Sinaia si 12 sus pe Ceahlau. In weekend insa vremea este numai buna pentru drumetii.

Vremea la mare
La mare vremea va usor instabila, dar normala din punct de vedere termic. Peste zi trecator vor cadea averse insotite de tunete si fulgere si vant.

Noaptea insa, cerul se curata de nori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar apaa marii va avea o temperatura cuprinsã intre 20 si 22 de grade.

Vreme predomintat frumoasa in weekend si in incalzire. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va batea din cand in cand cu putere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar temperatura apei marii creste putin, 21 si 23 de grade.

Vremea sambata in tara
Weekendul incepe cu vreme predominant frumoasa si cu temperaturi mai ridicate, mai ales in regiunile vestice. Maximele trec de 25 de grade in aproape toata tara si ajung la 31 de grade in Campia de Vest, la Oradea, poate chiar 32 de grade. Izolat, in zona Carpatilor Meridionali sunt posibile ploi slabe, de scurta durata.  Vantul va sufla cu putere pe crestele montane si in sudul Banatului.

Vremea sambata in Bucuresti
O zi de sambata cu vreme frumoasa si in Bucuresti. Dimineata, in jur de 15 grade, iar pana la amiaza temperatura urca pana spre 28 de grade.

Vremea duminica in tara
Vremea continua sa se incalzeasca si duminica, devenind astfel mai calda decat ar fi normal in toata tara.  In Campia de Vest maximele ajung chiar la 34 de grade. Cele mai mici maxime, care oricum sunt peste mediile climatologice speficice periodei,  26- 27 de grade vor fi in depresiunile intramontane si in nordul Moldovei. Dupa-amiaza si seara in zona montana, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.

Vremea duminica in Bucuresti
Temperatura continua sa creasca si in Bucuresti astfel ca saptamana se incheie cu  vreme mai calda decat ar fi normal la aceasta data: 14-16 grade dimineata si o maxima de 30...31 de grade in conditii de cer mai mult senin.
4 iulie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.