Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 28 - 29 iunie

Prognoza meteo 28 - 29 iunie

Vremea sambata in tara
In acest weekend vremea va inregistra o incalzire iar afara va fi in general frumos. Se vor semnala unele innorari in Carpatii Meridionali si Orientali, dar si in Subcarpatii Olteniei si ai Munteniei, unde pe arii restranse se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. 

Maximele se vor situa intre 22 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 29 grade in Banat, in vestul Olteniei si sud-vestul Transilvaniei.
 
Vremea sambata in Capitala 
La Bucuresti sambata, vreme frumoasa cu maxim 26 de grade. 
 
Vremea duminica in tara 
Duminica vremea va fi si mai frumoasa, iar ploile vor fi cu totul izolate in vest si nord-vest. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 23 grade pe litoral si 32 grade in Banat, poate si in vestul Olteniei.
 
Vremea duminica in Capitala 
La Bucuresti va fi soare, iar mercurul in termometre va urca la 29 de grade.
27 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.