Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 13 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26 - 27 iunie 2014

Prognoza meteo 26 - 27 iunie 2014

Vremea joi in tara
Si in decursul zilei de joi vremea se va mentine in general instabila. Se vor inregistra innorari temporar accentuate si averse insotite de descarcari electrice in jumatatea de nord a tarii, dar si in zona de munte si pe arii restranse in restul tarii. Cu totul izolat, cantiatile de precipitatii vor fi insemnate iar acestea vor fi insotite de grindina. 

De asemenea, se vor semnala intensificari ale vantului in toate regiunile, insa cel mai tare va bate pe crestele montane inalte. Maximele zilei se vor situa intre 19 si 30 de grade Celsius. 

Vremea joi in Bucuresti
In Capitala vantul activ imprastie norii, astfel ca pana la caderea serii sansele de ploaie vor fi mici. Temperatura maxima – normala pentru data din calendar va fi de 28...29 de grade.

Vremea vineri in tara
Vineri vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in extremitatea nordica a tarii si la munte, unde doar pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va mai avea unele intensificari in nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade la Suceava si 28 de grade la Giurgiu si Calarasi.

Vremea vineri in Bucuresti
In Bucuresti, cerul va fi variabil, vantul nu va trece de moderat, iar maxima termica va fi de cel mult 28 de grade.
26 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.