Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 25 - 26 iunie 2014

Prognoza meteo 25 - 26 iunie 2014

Vremea miercuri in tara
Miercuri vremea va continua sa fie instabila iar pe cer se vor inregistra unele innorari temporar accentuate, in special in decursul dupa-amiezii si a noptii, unde, pe arii relativ extinse se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie si caderi de grindina. 

Local cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat 50...60 l/mp.  Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 grade in depresiuni si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 11 si 19 grade.

Vremea miercuri in Capitala
Vremea va fi instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 16...17 grade.

Vremea joi
Joi, vremea va fi in general instabila. Mai ales ziua si in primele ore ale noptii, cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice in jumatatea de nord a tarii, precum si in zona de munte si pe arii restranse in restul teritoriului. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari sustinute in toate regiunile, iar pe crestele montane inalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 30 de grade, iar cele minime intre 5 si 17 grade, mai ridicate pe litoral.

25 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.