Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 24 iunie 2014

Prognoza meteo 24 iunie 2014

Vremea marti in tara
In decursul zilei de marti vremea va continua sa fie instabila si racoroasa in special in vestul, nordul si centrul teritoriului. In cea de-a doua parte a zilei exista posibilitatea de aparitie a averselor. Maximele zilei se vor situa intre 19 grade Celsius in nordul Moldovei si in Maramures si 32-33 de grade Celsius in Lunca Dunarii.

Marti, 24 iunie 2014 , vremea in Romania va fi instabila in vestul, centrul si nordul tarii si se va raci fata de ziua precedenta. Se vor semnala innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilitatii atmosferice se vor manifesta spre seara si in cursul noptii. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si in Maramures si 32…33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 8 si 19 grade.

Vremea marti la mare
Pe Litoral cerul va fi senin, vantul va bate cu 6 m/s, dinspre Sud, iar maxima zilei va atinge 29°C.

Vremea marti in Capitala
In Bucuresti, vremea va fi calda. Temperatura maxima va fi de 30…31 de grade, iar cea minima de 16…18 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea cand, temporar se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
24 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.