Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 23 - 25 iunie 2014

Prognoza meteo 23 - 25 iunie 2014

Vremea luni in tara
Fata de ziua de duminica, valorile termice vor fi mai ridicate in decursul zilei de luni. Va fi o zi mai calda decat in mod normal in regiuni precum Campia de Vest si Campia Romana. 

Maximele zilei se vor situa intre 21 de grade in nordul extrem al Moldovei si 31 de grade in Banat si sudul Olteniei. In cea mai mare parte a zilei cerul va fi variabil iar vantul va bate de la slab la moderat, inregistrandu-se unele intensificari in zona de munte unde in decursul dupa-amiezii se vor semnala cu totul izolat ploi de scurta durata. 

In orele serii instabilitatea atmosferica se va accentua in Banat, unde pe spatii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, chiar cu aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Vremea luni in Bucuresti
In Capitala, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Dimineata, 12-13 grade si la amiaza 29-30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Vremea la munte
La munte pe parcursul zilei va fi frumos si doar dupa-amiaza vor fi izolat ploi de scurta durata. La amiaza vor fi: 19 grade la Predeal, Paltinis si Stana de Vale, 18 la Sinaia Cota 1500, 17 la Semenic si 11 la Ceahlau Toaca. Noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua in Carpatii Occidentali, unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. 

Vremea la mare
La mare vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade. Temperatura apei mãrii va fi cuprinsã intre 18 si 20 de grade. 

Vremea marti in tara
Marti, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toate zonele. Se vor semnala averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential si vor fi conditii de grindinã. In partea de sud a tarii, astfel de fenomene vor aparea cu precadere spre seara, probabilitatea pentru vijelii si grindina fiind ridicata. Temperaturile maxime vor fi de la 20 de grade in nordul Moldovei la Suceava si Botosani pana la 32...33 de grade in Lunca Dunarii.

Vremea marti in Bucuresti
In capitala, dimineata 15-16 grade si la amiaza, in jur de 30 de grade. Spre seara vor fi averse, descarcari electrice si rafale de vant.

Vremea miercuri in tara
Miercuri vremea se va mentine in general instabila. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in sudul tarii si la munte, iar seara in majoritatea zonelor. Maximele se vor incadra intre 19 in depresiunile transilvane si 28 de grade la Giurgiu.

Vremea miercuri in Bucuresti
Bucurestenii au parte din nou de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, cu o probabilitate mai mare seara. La primele ore ale zilei vor fi 17-18 grade dar maxima va fi mai mica decat marti, in jurul valorii de 26 de grade. 
23 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.