Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18 - 19 iunie 2014

Prognoza meteo 18 - 19 iunie 2014

Vremea miercuri in tara
Vremea se va mentine in general instabila in majoritatea tarii si in decursul zilei de miercuri. Se vor inregistra innorari temporar accentuate, iar in special dupa-amiaza si noaptea va ploua pe arii extinse in Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea, Transilvania si sudul Moldovei, iar local in restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, insotite trecator de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.

Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in estul Transilvaniei, nordul Moldovei si Subcarpatii Getici si 28 de grade in Crisana, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiuni si 18 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti
Miercuri, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor cadea averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

Vremea joi in tara
Joi, in jumatatea de sud a tarii vremea va fi rece si instabila, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de intensificari ale vantului si, posibil, de descarcari electrice. Cantitatile de apa vor fi local insemnate si vor fi conditii de grindina. În restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale in aceasta perioada, innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, cu precadere in cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in Oltenia si 27 de grade in Crisana, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade.
18 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.