Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17 - 19 iunie 2014

Prognoza meteo 17 - 19 iunie 2014

Marti vremea se va mentine in general instabila, valorile termice diurne fiind mai mari decat cele de ieri. Totusi, in partea de sud a tarii, acestea se vor situa sub mediile climatologice specifice acestei perioade. Temporar va ploua si trecator vor fi descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Exceptie face doar nord-vestul tarii, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in nordul Moldovei si 26 de grade in Lunca Dunarii.

Vremea in Transilvania, Banat, Maramures si Crisana
In regiunile intracarpatice vremea va fi instabila, cu ploi, vant si descarcari electrice, cu exceptia nord-vestului unde aceste fenomene sunt mai rare. Maximele, modeste pentru acesta data vor fi cuprinse in general intre 20 si 25 de grade, mai scazute in depresiunile transilvane, pana la 18 grade,dar si mai ridicare in Maramures, 26 de grade. 

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, putin soare si multe ploi asociate cu tunete, fulgere, vant si izolat  grindina. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Si aici este racoare desi temperaturile mai cresc fata de ieri. Maximele zilei sunt in general in jur de 23-24 de grade, dar in Lunca Dunarii pot fi ceva mai mari: 26 de grade la Giurgiu si Calarasi.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, vreme instabila si racorosa: nu mai mult de 23-24 de grade la amiaza. Sansele de soare sunt aproape nule, in schimb ploua pe arii extinse. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp.

Vremea in Moldova
In Moldova, cea mai racoroasa zona a tarii, maximele nu trec de 20 de grade decat in extremitatea sudica a regiunii: 21 de grade la Focsani si Galati si doar 16 grade la Suceava si Piatra Neamt. 

Vremea in Bucuresti
Vreme instabila si in Bucuresti. Chiar daca temperatura mai creste putin, va fi in continuare mai rece decat ar fi normal la mijloc de iunie. Ziua a inceput cu 14...15 grade, iar la amiaza vor fi aproximativ 23...24 de grde. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul nu va trece de moderat. 

Vremea la munte
La munte vremea va fi instabila. Temporar va ploua sub forma de averse insotite de vant si posibil descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura va avea  valori sub cele normale pentru aceasta data. La amiaza vor fi: 17 grade la Predeal, 14 grade la Sinaia, Stana de Vale si Paltinis, 11 la Semenic si 10  grade sus pe Cehlau.

Vremea la mare
Vreme in general instabila si la mare. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse vor fi averse, tunete, fulgere si vant. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime, normale pentru aceasta data,  vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi de aproximativ 22 de grade. 


Vremea miercuri in tara
Maine vremea se mentine instabila in sudul, centrul si sud-estul tarii, unde vor fi averse, tunete, fulgere si vant. In celelalte regiuni aceste fenomene se vor semnala trecator, pe arii restranse. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa importante. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si 28 de grade in Crisana .

Vremea miercuri in Bucuresti
In Bucuresti vremea nu difera prea mult.  Averse insotite de tunete, fulgere si vant  si o temperatura maxima de 24...25 de grade.

Vremea joi in tara
Joi, in jumatatea de sud a tarii vremea va fi rece si instabila. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, insotite de vant si posibil de descarcari electrice. Local cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, valorile termice vor fi usor mai coborate decat ar fi normal la acesta data, innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza si seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18-19  grade in Oltenia si 26 de grade in nord-vest.

Vremea joi in Bucuresti
Vreme rece si instabila si in Bucuresti joi. Vor cadea averse, insotite posibil de tunete, fulgere si vant. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade.
17 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.