Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13 - 15 iunie 2014

Prognoza meteo 13 - 15 iunie 2014

Vremea vineri in tara
Vineri vremea va fi in general instabila in zona de munte si regiunea de sud-est a tarii unde, in special dupa-amiaza si pe timpul noptii se vor semnala innorari accentuate si local averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi variabil iar ploile vor fi prezente cu totul izolat. Pe spatii restranse se vor semnala caderi de grindina iar cantatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat. Maximele zilei se vor situa intre 22 de grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 34 de grade in regiunea de sud-vest a Olteniei. Minimele zilei vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade Celsius. 

Vremea vineri in Capitala
Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta dupa-amiaza si noaptea prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Vremea sambata in tara
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului incepand cu orele pranzului local in zona de munte, iar spre seara si noaptea si in est si sud-est si numai izolat in rest. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 21 de grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 31 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 8 si 18 grade.

Vremea sambata in Capitala
Cerul va fi variabil, cu innorari seara si noaptea, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Vremea duminica in tara
Vremea va fi in general instabila, iar regimul termic diurn va fi caracterizat de valori de temperatura apropiate de cele normale pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local la munte si in sud-est si pe areale restranse in sudul si nord-estul teritoriului. Pe spatii mici cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in nordul Moldovei si 30 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 9 si 17 grade.

Vremea duminica in Capitala
Vremea se va raci usor fata de ziua anterioara, temperatura maxima urmand a se situa in jurul valorii de 25 de grade. Cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua, se vor semnala averse slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Minima termica va fi de 15...16 grade.
13 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.