Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 12 - 13 iunie 2014

Prognoza meteo 12 - 13 iunie 2014

Vremea in tara
Joi, vremea se va mentine in general frumoasa in decursul zilei, cand cerul va fi variabil. Totusi, pe arii restranse, in special in zona de munte se vor semnala ploi de scurta durata. Pe timpul noptii cerul se va innora si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in jumatatea de nord a tarii si izolat in restul teritoriului. 

Maximele zilei se vor situa intre 23 de grade Celsius in nordul Moldovei si 32 de grade Celsius in vestul si sud-vestul tarii, in timp ce temperaturile minime se vor situa intre 9 si 19 grade. 

Vremea in Bucuresti
Vremea va fi frumoasa, iar valorile termice se vor mentine apropiate de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 16...17 grade.

Vremea vineri
Vremea va fi instabila in jumatatea de sud a tarii si in zona de munte, unde vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala local in Transilvania si Moldova si izolat in rest. Vor fi conditii de grindina. 

Temperaturile maxime vor fi apropiate de cele normale la aceasta data si se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade.
12 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.