Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-12 iunie 2014

Prognoza meteo 11-12 iunie 2014

Vremea in tara 
In decursul zilei de miercuri vremea va continua sa fie calduroasa local in vestul tarii, insa in restul teritoriului valorile termice vor fi intr-o scadere usoara, apropiindu-se de mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 24 de grade in nordul Moldovei si 34 de grade in Banat si vestul Olteniei. 

In zona Carpatilor Meridionali, in Oltenia si Muntenia, mai ales ziua, vor fi innorari temporar accentuate  si pe arii restranse averse, descarcari electrice si conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata, dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in cele estice, iar in partea de sud a teritoriului vor fi scurte rafale asociate instabilitatii atmosferice. Minimele termice se vor incadra intre 8 si 19 grade.

Vremea in Capitala
Miercuri, valorile termice diurne, in scadere usoara, vor deveni apropiate de cele obisnuite ale datei, astfel ca maxima va fi de 28...29 de grade. Ziua, temporar vor fi innorari, ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare. Noaptea, cerul va deveni variabil. Minima termica se va situa in jurul valorii de 16 grade.

Vremea joi in tara 
Joi, vremea va fi in general frumoasa pe parcursul zilei, cand cerul va fi variabil si doar pe arii restranse, indeosebi in zona de munte vor fi ploi de scurta durata. In cursul noptii, in vestul si in nordul tarii vor fi innorari si local averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 19 grade.
11 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.