Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 6-8 iunie 2014

Prognoza meteo 6-8 iunie 2014

Vremea va inregistra o incalzire in majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor atinge in anumite zone ale tarii 30 de grade Celsius. Astazi cerul va fi variabil iar pe spatii restranse vom avea parte de averse insotite de descarcari electrice. 

Vremea vineri in tara
Vineri, vremea se va incalzi in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si la inceputul noptii in jumatatea de est a tarii si la munte, unde local vor fi averse, insotite si de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Vantul va avea unele intensificari in estul si sud-estul teritoriului, la munte, dar si in timpul ploilor. Minimele termice se vor incadra intre 9 si 19 grade.

Vremea vineri la munte
La munte, vremea se va incalzi fata de ziua anterioara, dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand se vor semnala averse si descarcari electrice local in Carpatii Orientali, pe areale restranse in Carpatii Meridionali si cu totul izolat in restul zonei montane. Vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta unele intensificari in prima parte a intervalului dar si in timpul ploilor.

Vremea vineri la mare
La mare, vremea se va incalzi fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul dupa-amiezei cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.

Vremea sambata in tara
Sambata, vremea va fi calda pentru aceasta data, dar si in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, prin innorari si local averse, insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Exceptie vor face regiunile vestice si de sud-est, unde astfel de fenomene pot aparea doar izolat. Vantul va avea unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte, dar si in timpul ploilor, cand poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.

Vremea sambata la mare
La mare, vremea va fi calda, in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul dupa-amiezei dar sansele de ploaie vor fi reduse.Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.

Vremea sambata la munte
La munte, vremea va fi calda pentru aceasta data din an, dar in continuare in general instabila. Mai ales in a doua parte a zilei si in primele ore ale noptii temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice in Carpatii Orientali, local in Carpatii Meridionali si cu totul izolat in restul zonei montane. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari ziua, dar si in timpul ploilor, cand poate avea aspect de vijelie.

Vremea duminica
Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca fata de ziua anterioara dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand local se vor semnala averse,descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina.

Vremea duminica la mare
La mare, vremea va fi in general frumoasa.Cerul va fi variabil ,cu innorari trecatoare dupa-amiaza dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general  moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.
6 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.