Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 4 - 6 iunie 2014

Prognoza meteo 4 - 6 iunie 2014

In cursul zilei de astazi vremea va continua sa fie usor instabila, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice acestei perioade. Astfel, maximele zilei se vor situa intre 21 si 27 de grade Celsius. Se vor semnala si unele innorari temporar accentuate in special in cursul dupa-amiezii si seara, cand isi vor face simtita prezenta si unele ploi insotite de descarcari electrice, local in sudul tarii si in zonele de deal si de munte, iar in restul teritoriului pe arii mai restranse. Cu totul izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 20 de litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina. De asemenea, se vor semnala si unele intensificari ale vantului pe durata ploilor.

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice norii se aduna doar in timpul dupa-amiezii si spre seara, cand mai ales in zonele din apropierea muntilor Carpati, local, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Maximele termice ajung la 25 de grade in Timisoara, 24 de grade in Oradea si Targu Mures si la 22 de grade in Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, in a doua parte a zilei, local vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla de la slab la moderat, cu intensificari pe timpul ploilor. Temperaturile nu difera prea mult de cele de ieri – maxime de 24 de grade in Craiova, 22 de grade in Pitesti, 24 de grade in Buzau si 26 de grade in Giurgiu si Braila.

Vremea in Dobrogea
Si in Dobrogea cerul va perzenta innorari, mai accentuate spre seara si noaptea cand sunt asteptate ploi locale, insotite si de fenomene electrice. Vantul urmeaza sa se intensifice in zona litorala, dar si pe timpul ploilor. Valorile termice sunt in limite normale: 22 de grade maxima din Constanta si 24 de grade cea din Tulcea.

Vremea in Moldova
In Moldova va fi si soare, dar spre adupa-amiaza si in acesta regiune vor fi manifestari ale instabilitatii atmosferice. Aversele insotite de tunete si fulgere vor prefera dealurile subcarpatice si muntii. Vantul se simte doar pe timpul averselor. Cat priveste temperaturile, acestea ajung la 24...25 de grade in Galati, Bacau, Iasi, Botosani, iar la Piatra Nemt si Suceva vor fi 22 de grade.

Vremea in Capitala
Cerul se va innora dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, iar vantul nu va trece de moderat. Dimineata: 12...13 grade, iar temperatura maxima va fi de 24...25 de grade.

Vremea la munte
La munte, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice, in crestere usoara fata de ieri, se vor apropia de normele climatologice. 11 grade vor fi pe Vf Toaca din Ceahlau, 17 grade in Predeal, 15 grade la Paltinis si 17 grade la Stana de Vale. Soarele se arata in prima parte a zilei, dar la fel ca si ieri, spre mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Vremea la mare
La mare, norii se aduna temporar, iar spre dupa-amiaza vor fi conditii de averse slabe si descarcari electrice. Vantul sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari seara si noaptea. Temperaturile maxime se mentin in limite normale – valori ce vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade. 21 de grade vor fi la Neptun, 22 de grade la Costinesti si Mamaia si 23 de grade la Gura Portitei. Apa marii va avea o temperatura cuprinsa intre 18 si 21 de grade. 

Vremea joi in tara
Joi, vremea va fi in general instabila. In special dupa-amiaza se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile vestice si sud-vestice, unde aceste fenomene vor fi pe arii mai restranse. Cantitatile de apa vor fi izolat insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari pe litoral, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in depresiuni si 28 de grade in Banat.

Vremea joi in Capitala
Si in Capitala, norii aduc ploaia, mai ales in cursul dupa-amiezii si al serii, cand sunt posibile si descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade.

Vremea vineri in tara
Vineri, vremea se va incalzi simtitor, astfel temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade. In sudul, in estul tarii, in zona montana si pe arii mai restranse in restul tarii, dupa-amiaza si seara va ploua in aversa si se vor semnala descarcari electrice. Se mentin conidtiile de grindina si izolat cantitatile de apa vor fi importante. Vantul va fi sprinten in Moldova, Dobrogea, Muntenia, la munte, dar si pe timpul ploilor.

Vremea vineri in Capitala
In Bucuresti mai multe ore cu soare si o temperatura mai ridicata ce va atinge o valoare de 27 ... 28 de grade. Dupa-amiaza si spre seara cerul va prezenta innorari si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
4 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.