Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 3-5 iunie 2014

Prognoza meteo 3-5 iunie 2014

Vremea cunoaste o incalzire si astazi, astfel incat temperaturile maxime se vor situa intre 19-20 de grade in depresiuni si Dealurile de Vest si 25 de grade in sud-estul tarii. Cerul va fi variabil insa se vor semnala unele innorari temporar accentuate in special in cursul dupa-amiezii si seara, cand vor cadea si averse insotite de descarcari electrice, local in zonele de deal si munte si pe arii restranse in rest. Cantitatile de precipitatii vor putea fi insemnate doar cu totul izolat, semnalandu-se si conditii de grindina. 
Vremea se incalzeste usor, astfel ca la amiaza termometrele vor indica intre 19...20 de grade in depresiuni si Dealurile de Vest, si 25 de grade in sud-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse si descarcari electrice, local in zonele de deal si munte si pe arii restranse in rest. Cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate si vor fi si conditii de grindina. Vantul va avea intensificari de scurta durata in timpul ploilor, dar in rest nu va trece de moderat.
   
Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice vremea se incalzeste fata de zilele trecute, astfel ca la amiaza vor fi 24 de grade la Timisoara, Baia Mare si Bistrita, 22 de grade in Sibiu si 20 de grade in Brasov. Va fi o zi cu mai mult soare, dar ci cu ploi de scurta durata si descarcari electrice, local, in special zonele de munte si in dealurile submontane.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Si in sud temperaturile cresc cu 2 -3 grade fata de ieri. Maximele vor fi cuprinse intre 22...23 de grade in localitatile din apropierea muntilor si 25 de grade in Alexandria, Giurgiu, Calarasi si Braila. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in timpul dupa-amiezii, cand, local in dealurile subcarpatice si pe arii restranse in rest vor fi averse, descarcari electrice si conditii de grindina.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, prima parte a zilei va fi in general insorita, dar mai apoi norii capata consistenta si pe arii restranse vor cadea ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura mai castiga cateva grade – in Constanta vor fi 23 de grade, iar la Tulcea 25 de grade.

Vremea in Moldova
Incalzire usoara si in Moldova, unde la amiaza termometrele vor indica intre 21 de grade in nord la Suceava si 25 de grade in sud la Galati. Soarele din prima parte a zilei va fi inlocuit dupa-amiaza si seara de cateva reprize de ploaie, insotite de fenomene electrice si intensificari de vant. Aceste fenomene de instabilitate prefera dealurile subcarpatice si desigur muntii aferenti regiunii.

Vremea in Bucuresti
Vremea se incazeste usor si in capitala, unde de la cele 10...12 grade de dimineata, pana la amiaza se vor strange in termometre 23...24 de grade. Si aici, soarele se va arata mai mult in prima parte a zilei, dar spre dupa-amiaza si seara, norii vor aduce averse, posibil insotite de descarcari electrice.

Vremea la munte
Incalzirea vremii se simte si la munte, unde la amiaza vor fi 16 grade in Predeal, 14 grade in Paltinis, 15 grade la Stana de Vale si 10 grade pe Vf. Toaca din Ceahlau. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand local se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Vantul va avea intensificari de scurta durata, in timpul ploilor.

Vremea la mare
si la mare vremea se incalzeste usor si va fi in general frumoasa: cer variabil, cu innorari dupa-amiaza, cand sunt posibile averse slabe, descarcari electrice si intensificari trecatoare de vant. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade: 21 de grade in sudul litoralului la Vama Veche, 22 de grade la Neptun si Costinesti, 23 de grade in Mamaia si Gura Portitei.

Vremea miercuri in tara
Miercuri, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date – maxime cuprinse intre 20 de grade in depresiuni si 26...27 de grade in zone restranse din vestul si sudul tarii. Dupa-amiaza si seara, vor fi averse si descarcari electrice, local in sud si in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat pot fi cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari in timpul ploilor.

Vremea miercuri in Bucuresti
In Bucuresti maine sunt posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice dupa-amiaza, in timp ce in restul zilei vor fi si intervale cu soare. Vantul nu trece de moderat, iar maxima va fi 23...24 de grade.

Vremea joi in tara
Joi, tendita de incalzire a vremii se mentine, astfel incat maximele vor fi cuprinse intre 21 de grade in Miercurea Ciuc si Suceava si 28 de grade in Oradea, Timisoara si Drobeta Turnu Severin. Instabilitatea atmosferica se manifesta indeosebi in partea a doua a zilei si la inceputul noptii, cand vor fi averse si descarcari electrice, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in restul tarii, in special la deal si la munte. Se mentin conditiile de grindina si izolat se vor cumula cantitati de apa insemnate. Vantul va fi activ pe timpul ploilor, dar si pe litoral.

Vremea joi in Bucuresti
In Capitala joi, soare in prima parte a zilei, nori si ploi dupa-amiaza si seara. Vor fi ploi scurte de vara, cu tunete, fulgere si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade.
3 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.