Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 2-3 iunie 2014

Prognoza meteo 2-3 iunie 2014

Vremea luni in tara
Luni vremea va continua sa fie racoroasa si in general instabila. Se vor semnala unele innorari temporare in special dupa-amiaza si seara cand isi vor face simtita prezenta aversele insotite de descarcari electrice, local in jumatatea de sud a tarii si in zonele de munte si pe arii restranse in restul tarii. Cantitatile de precipitatii vor putea depasi izolat 15 litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina. Vantul va bate de la slab la moderat, inregistrandu-se unele intensificari in timpul ploilor. Maximele zilei se vor situa intre 17 si 24 de grade Celsius, iar cele minime intre 5 si 15 grade Celsius.  

In Capitala, cerul va fi temporar noros si in special dupa-amiaza si seara se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 10...12 grade.

Vremea marti in tara
Vremea se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse si descarcari electrice local in sudul tarii, precum si in zonele de deal si munte si pe spatii restranse in rest. Izolat pot fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime in general intre 7 si 17 grade.
2 iunie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.