Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 30 mai - 1 iunie 2014

Prognoza meteo 30 mai - 1 iunie 2014

Astazi temperaturile vor fi in scadere, iar vremea va fi predominant urata. Se vor inregistra ploi si instabilitate atmosferica iar maximele termice se vor situa intre 18 si 24 de grade Celsius. 

Vremea in Dobrogea si Baragan
In Dobrogea si in Baragan temperaturile scad simtitor fata de ieri, va ploua in mai multe reprize, vor fi si descarcari electrice, iar vantul se va inteti pe timpul ploilor. Se pot strange cantitati insemnate de apa, iar maximele nu vor depasi 22 - 23 de grade Celsius.

Vremea in sudul Moldovei si nordul Munteniei
Se racoreste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Sunt anuntate innorari consistente si episoade cu instabilitate accentuata. Vor fi si ploi torentiale, cu fulgere, vant nervos si conditii de grindina.

Vremea in nordul Moldovei
In jumatatea nordica a Moldovei gasim vreme severa, cu ploi abundente si toata suita de fenomene specifice instabilitatii. Temperaturile scad si aici, iar la amiaza vom avea cel mult 22 de grade Celsius.

Vremea in nordul Transilvaniei si in Maramures
In nordul Transilvaniei si in Maramures norii vor fi numerosi si vor aduce averse din loc in loc, dar se va arata si soarele pentru scurte momente. In regimul termic nu prea apar schimbari fata de ziua trecuta.

Vremea in Banat
Vestul tarii are parte de vreme ceva mai buna. Va ploua si aici, insa pe suprafete mai mici si nu in cantitati insemnate. Temperaturile, sub mediile perioadei, se vor situa in jurul valorii de 22 de grade.

Vremea in centrul tarii
In centrul Romaniei gasim vreme mohorata si ploi frecvente, cu descarcari electrice si chiar vijelii. E posibil sa cada grindina, iar cantitatile de apa vor fi notabile: izolat se vor strange chiar si 60 de litri pe metru patrat.

Vremea in Oltenia
Vreme urata si in sud-vestul tarii: multi nori, ploi abundente si temperaturi modeste pentru sfarsitul lunii mai. Vor fi si tunete, fulgere si rabufniri ale vantului si nu este exclus sa cada grindina.

Vremea in sudul Munteniei
Se strica vremea si in tinuturile sudice: se raceste accentuat, va ploua pe zone vaste, vantul va sufla cu putere pe timpul ploilor si nu vor lipsi descarcarile electrice.

Vremea in Bucuresti
Racoare si instabilitate se anunta si in zona Capitalei. Vor cadea averse insotite de fulgere si rabufniri ale vantului, iar maxima se va opri la 22 de grade. Ploile continua si dupa lasarea noptii, iar maine dimineata se vor inregistra in jur de 13 grade.

Vremea la munte
La munte se anunta vreme severa, cu ploi torentiale, tunete, fulgere si vijelii. Va cadea grindina si se vor strange cantitati mari de apa, ce pot ajunge chiar si la 50 - 60 de litri pe metru patrat. Temperaturile scad in toate masivele.

Vremea sambata
Vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta data in jumatatea de nord-vest. Instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile din sudul, estul si centrul tarii, precum si la munte unde vor fi innorari, averse si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat si izolat 50 de litri pe metru patrat si vor mai fi posibile caderi de grindina. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local. Vantul va prezenta intensificari locale, temporare in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi de la 13 - 15 grade in Dealurile de Vest pana la 23 de grade in estul extrem si in sud-est; minimele termice se vor incadra intre 7 si 17 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Vremea duminica
Vremea va fi racoroasa in majoritatea zonelor tarii. Cerul va avea innorari temporare accentuate si local vor fi averse insotite de descarcari electrice. Izolat in sud-estul teritoriului vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade.
30 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.