Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 29 - 31 mai 2014

Prognoza meteo 29 - 31 mai 2014

Vremea joi in tara
Astazi vremea va continua sa fie in general instabila. In cursul zilei si in special dupa-amiaza se vor inregistra innorari temporar accentuate insotite de averse si descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului la munte si local in vestul, centrul si nordul tarii. Seara, fenomenele specifice instabilitatii atmosferice vor fi prezente in regiunile de sud si sud-est ale teritoriului. Pe arii izolate, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si se vor semnala si caderi de grindina. Maximele zilei sunt intr-o usoara scadere fata de ziua de ieri si vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa intre 9 si 19 grade Celsius. De asemenea, si presiunea atmosferica va fi in scadere.

Vremea vineri in tara
Vremea va fi instabila, cu innorari temporar accentuate in toate regiunile. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii, unde si cantitatile de apa vor fi mai insemnate si local in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor continua sa scada, cu precadere in sudul si in estul tarii si se vor incadra intre 17 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

Vremea sambata in tara
Vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta data in nordul si centrul tarii. Vor fi innorari si pe arii relativ extinse in estul tarii si local in rest, se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari indeosebi in cursul zilei. Temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 23 de grade, iar minimele intre 6 si 16 grade.
29 mai 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.